Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frckavaamy

Marketing

Evo kako sam provela produženi vikend i još par dana poslije...

U subotu u jutro sam bila na Veterini :) Kad smo sve prošetali, počistila, nahranili i sve ostalo kaj treba, otišla sam doma prošetat i nahranit Lineka i onda sams e vratila na Veterinu. Došli smo Ivan, Ivan i ja, svatko je uzeo jednog peseka i otišli smo se s njima prošetat u Maksimir. Tamo smo se našli s Petrom i Daggyem (ako ste bili na momm drugom blogu znate tko je Daggy) i šetali po šumi, peseki su se i okupali u jezeru i tak. Bilo je super. Došla sam doma na većer negdje oko 9 i onda sam kartala, gledala telku i tak sa Zokiem.
U nedjelju smo Lady Delish, Zoki i ja bili u Tuheljskim toplicama :) Bilo je super. Kupali smo se i na unutarnjim i vanjskim bazenima. Da, da, Lady Delish nas je stjerala i u vanjske bazene u kojima je hladna voda i sad joj se to osvetilo, pa joj je vrat ukoćen, hehe, tak joj i treba. Ma šalim se, jadna ona, da ju samo vidite kak se pokušava okrenut ita sebe...al bude ju prošlo do idućeg odlaska u Tuheljske, hope so :)
Ponedjeljak bas i nije vrijean tipkanja jer sam samo spremala i ucila. U utorak sam bila kod tate na roštilju i tak. U srijedu sam bila na faksu, a i na poslu. Jučer dopodne sam se izležavala i gledala telku, a popodne sam bila u azilu u Klari i išla sam vidjet svoju Tinu :) Nismo se jako dugo vidjele i bas sam je se zazelila :) E, da pa nisam si pohvalila dragog da me u srijedu nakon mog napornog dana dočekao doma s predivnom većerom :) BIlo je predivno i stvarno me jako lijepo iznenadio :)
Eto to bi bilo to, sad se odoh istusirat pa na faks, a mozda i na neku kavicu u Camel prije faksa.
POzdrav i puse svima!

Slikice iz Tuheljskih stavim za par dana, mozda vec sutra jer sad zurim.
E, da i danas idem na prvi trening capoeire. Tko još nije upoznat s tim sto je capoeira, saznat ce nesto o tome ui mom iducem postu.
POzzzzzzzz!

Evo, stavit cu samo jednu slikicu, jer je većina na blogu Lady Delish...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 04.05.2007. u 09:46 sati.