Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hksf

Marketing

jedan tipičan tjedan

...dobro, ne baš tipičan
U subotu (to više nije ovaj tjedan, al ok) je bila krizma...o tom bi se dalo pričat, al glupo mi je sad pisat kak se ko obuko i kaj samo sve dobili. Ugl zdimilo im se pojačalo pa se jadnik derao sat i polblabla. Tam su došli svi profesori i promatrali, komentirali...osim Pekića. Btw vidli smo ga danas na informatici, ove su počele trčat za njimnut, meni je bilo bed.
U nedjelju smo se trijeznili od krizme, bile smo na danceu, pa u Mc-u i kak to već ide.
Pon i uto smo išli van, u kvart, i grali boce istine...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...tu bi bilo bruka da su svi napravili šta se od njih tražilo. A nisu.
U školi: niš zanimljivo, sve po starom, tu počinje onaj tipični dio tjedna iz naslovazijev.Osim danas na povijesti. Lik nam je pričao po drugi puta istu lekciju i skužio tek pri kraju da nam je to već pričao, i kaj je najbolje, kad je skužio, nastavio je pričat to svojeblabla. Onda nam je reko da ćemo za kaznu ostat tam još 6.sat (da zcr)

E, da!
Bila sam na zboru danas i lik koji to predaje je skroz prolupaobang. To je u glazbenoj predmet važnosti ko u osnovnoj tehnički ili glazbeni, ali on je morao od toga napravit znanost. Lik (btw izgleda ko Tarik Filipović) je u meni otkrio neki spešl pjevački talent i moram dolazit na naprednu grupu, a meni se to ne da, pa se samo s vremenom na vrijeme pojavim na ovom satu za obične smrtnike. I umjesto da se zadovolji time, on meni priča da ću imat problema, šta god mu to značilo?!? Sad se ta napredna grupa priprema za audiciju za dan škole pa jadnici moraju dolazit 3X tjedno po sat i pol (subotom je u 8 ujutro)...i on očekuje da ću ja doć...da zcrno Da me lijepo zamoli, možda, al on meni prijeti...ne ide to tako.
by: marinaburninmad






Post je objavljen 04.05.2007. u 00:02 sati.