Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thebeatles

Marketing

Osvrt na knjigu JOHN- Cinthya Lennon

Prije neki dan završio sam čitanje iste knjige i moram priznati da me nije ništa od svega iznenadilo. Istinski, možda previše poznam život i detalje o Johnu. No bivša gospođa , dosta je jako kritički se osvrtala na njegov karakter - ali bio je to što je bio. Za jedne nešto naj, naj - jer je osnivač i velika "glava" Beatlesa , a za druge opet - veliki ekscentrik i otkačenjak. No, nedvojbeno genijalac i talent .
Image Hosted by ImageShack.us

Bio je "Nowhere man", bio je "Walrus" i čovjek koji išao čak "Across the Universe " . . . .i zbog svega što je dao glazbi, ja ga cijenim najviše. Da, najveću svoju manu imao je jer je zapustio prvoga sina Juliana , dok je više se posvetio sebi i karijeri - no i drugi su to radili . . .ne samo u glazbi . . . Bivša gospođa Lennon, cijelu knjigu ustvari je govorila kako voli Johna, no te nekakve istinske stvari jako su je smetale - ali tek sada , to je došlo na vidjelo . . . Zašto ? To samo ona zna . . .


Image Hosted by ImageShack.us


Ipak , svaki obožavatelj Lennona i Beatlesa , trebao bi uzeti u ruke knjigu Cinthye Lennon i vidjeti kako je to bilo u ranim danima, dok je sve među njima klapalo kako treba.

Image Hosted by ImageShack.us
da

da i za kraj, jedna neuobičajena fotka Johna & Juliana :) he,he,he,he. . . .Chill out total :)




Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 03.05.2007. u 22:51 sati.