Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Foto video klub "Mirko Lauš" iz Pitomače

Foto video klub “Mirko Lauš” (tada pod imenom "Omega") osnovan je 8.ožujka 2005. odlukom osnivačke skupštine, a tjedan dana ranije osnivački odbor u sastavu Vesna Bedeković, Mirko Lauš, Siniša Siladić, Gordana Jakupec i Zdravko Jakupec pokrenuli su inicijativu za osnivanje.
FVK “Mirko Lauš” ima za cilj razvijati, poticati i unapređivati stvaralački i kreativni rad na fotografiji i filmu ( prvenstveno u digitalnom obliku) u svim segmentima.Klub je sazdan na čvrstim temeljima nekad popularnog i priznatog kinokluba “Slavica” kojeg je voditelj punih 30 godina bio gospodin Mirko Lauš. Ostatak osnivačkog odbora a i većina članova FVK “Mirko Lauš” bivši su članovi kinokluba “Slavica” što je garancija za predan rad i putovnica za uspjeh.

mirkolaus


Primopredajom ostavštine kinokluba “Slavica” u vlasništvo FVK “Mirko Lauš” već u startu imamo na raspolaganju bogatu filmsku i dokumentacijsku arhivu ( preko 200 filmova ) . Nakon sređivanja arhive filmovi i fotografije će biti dostupni zaintersiranima u digitalnom obliku a filmska tehnika ( kamere, projektori, montažni stolovi i ostalo) u stalnoj su postavi kao izložbena zbirka u prostorijama Općine Pitomača.
-----------------------------------------------------------------------------
Frajer ....... Filmska grupa,Foto video kluba "Mirko Lauš"Pitomača

Fvk»Mirko Lauš»,Pitomača,2006.,4.mj,07:45 minuta
ostvarili:Zdravko"Hitman"Jakupec,Igor"Sarge"Barišić,Maja Deskar,Nikola Jakupec,Hrvoje"Kumić"Begović,Ivan Mihoković,Marko Bartolić i Luka Barčan
zahvala:Jakim snagama MUP-a i službi Hitne pomoći Pitomača,te pilotu motornog zmaja Darku Ciku!
----------------------------------------------------------------------------
Apokalips vs.Dečok ......Filmska grupa,Foto video kluba "Mirko Lauš",Pitomača

Fvk»Mirko Lauš»,Pitomača,4.mj,2006.,03:50 minuta
Ostvarili:Maja Deskar,Mislav Cepetić,Dino Jakelić,Adriano Rakitničan,Dino-Dominik Magić,Marko Varga,Ivona Novaković,Marko Mihaljević,Zdravko"Hitman"Jakupec.
-----------------------------------------------------------------------------
Pitomača.net


Post je objavljen 03.05.2007. u 20:23 sati.