Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

EWO RAPORTA IZ ŠUMETINE!!!!

I još jedna sveta nedjelja da ne može bit svetija. Mir i tišinu u selu koje se skriva pod pod imenom "Nova Kapela" remeti samo nadrkani pop čiji glas odzvanja iz crkvenog razglasa postavljenog maltene po cijelom selu. Ispred crkve mala skupina "huligana" koji misu prate na neki svoj način gledaju i komentiraju mene koji se u standardnoj prvomajskoj slavljeničkoj robi penjem uz cestu prema šummetini (vojne hlače + slipknot majca). Na putu mi doslovno u oko upada perina žuta kuća s prelijepo pofarbanom žutom satelitskom antenom. Vadim fotić slikam i odlazim polako svojim putem kad me najednom okupaju mirisi friško napunjene septičke jame. Smrad je gotovo poprimio ubilački oblik i jedva sam se živ izvukao.

ŠUMSKA POSLA
U šumi oko vatre na +25 sjede Pero, Teo, Grozda i Ragužemo i pijuckajlu PAN. Pijenje i zajebancija i odjednom lopta i svatko počne da pokazuje svoje umijeće baratanja loptom žongliravši i nabijajući loptu po vazdušnom prostoru. UPOZORENJE - ne prilazite žici, ima struje u njoj. Ne zove se džabe "Električni Pastir" (da je takav bio za vrijeme Isusa). I ni jedan ni dva ewo nas sviju tamo da "čačkamo" malo po struji i da vidimo kog će prvog opalit. pipkamo nekim travkama pizdarijama ali ništ jer je glavna žica bila s duge strane ograde i nismo mogli do nje (a jesmo da smo htjeli). Odmah na početku soccera dečki upozore na "ljubicu" i drugu zmiju kojoj nismo uspjeli dati ime. To su naše dvije lokalne riđovke i gmižu tim područjem pa da neb jelo stali na njih.

LOP(A)TANJE 1
Lopta je letila i do 20m u zrak, škarice, voleji, udarci iz prve, a onda smo se podjelili na tri budale lijevo i tri budale desno i počeli pravi pravcati šumski nogomet. Sami ronaldovi, ronaldinjovi, šukeri, bobani, ševčenkovi, Šakil-o-nilovi, Eduardovi, Balabani svi su htjeli pokazati kako su pravi nogometaši samo što nitko nije skužio da maltene svi sličimo na mađarskog reprezentativca Ferenca Puškaša
Image Hosted by ImageShack.us
(slika). Lopta je od silnog nabijanja pukla, raguž je "ljusku" od lopte vješto natakao na ... glavu. Kasnije je u istu ljusku (na moj nagovor) stavio ciglu i bacio Brkiju koji je tek naišao i nije znao o čem se radi i vješto opalio volejčić ali se noga samo odbila od lopte. tu sam pripremio fotić i htio slikati ciglu koja leti igoru u glavu ali je brki odustao od osvete.

PEČENJE
malo smo pekli mesine na ražnju. Ove godine bilo nas je puno manje u odnosu na prijašnje pa i manje hrane. Oko 14 - 15h bili smo vec u pojačanom sastavu. Pero Grozda Igor Shime Teo Glad ja (wedranowski) Brki, Kety, Ana a kasnije su došli Dejv i Hiv pa Iva Sabina i još Sanela, Tomislava i Kristina.. valjda sam sve nabrojao. Ugl malo smo pekli nevegetarijanske drekove ja sam se mučuo sa slanonm koja mi je uvaljena kao piletina. jelo se slikalo se nadobudne face koje jedu žvaču deru one piliće kao da su njihovi rođeni. Popilo se poslje jela malo i pjevalo čak neke hitove tipa "kad su stari svinje žirovali.." pokušali smo i sranjske al nejde brate.. ove slavonske su baš dobre jer ih moš pjevat i kad puno pojedeš... zna narod.. DOSTA... ajmo.. na redu je opet..

LOP(A)TANE 2
opet na lopatanje, noge po zraku, pada se prži, znoj obljeva sve igrače.. postava je malo izmjenjena.
Statistika
TEAM1
Glad - umoran, najveća rupa na golu (Dejv mu dao petom kroz noge, FERTUN, FERTUN)
Igor - 99.8% neuspješno dodanih lopti, emo soccer
Wedran - kako u 3 udarca 5 puta pogodit drvo???, driblanje u prazno
Teo - nadareni slavončev školovani nogometaš... loš loš

TEAM2
Shime - najtromiji igrač, šminkanje u pauzi
Pero - od udarca u glavu i potresa mozga puno bolji sportaš..
Dejv - svojim batakovima kupio je lopte udaljene i do 3m od njega
Grozda - DVIJE lijeve DRvene noge...

TEAM3 - Perin Pas "SRNA (dario) BaMBI" igrao je za sebe... dobio loptom od strane wedranowskog i spasio perin gol.

u sred borbenog žara netko wedranowskog ruši na pola igrališta preko kamena, razbija mu lakat i "poderava" hlače od jaja do koljena..
kasnije isti genije momentalnim ljepilom u šumi lijepi i krpa dres u početno stanje.

CUGA i PJESMA
kasnije se zaletili do stola od kojeg se više nismo micali osim SRNE koji je skakao okolo. Pjevalo se jelo i zajebavalo.. a štaš drugo.
vidimo se još koji puta ove godine na istom mjestu...

Pro Evolution Sucker's

SLIKE BUDU VERI VERI SUUUN!!! čim resaizam.. ew sutra :)

by wedranowski

Post je objavljen 03.05.2007. u 18:07 sati.