Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idontwannagrowup

Marketing

Pa da vidimo...

Ovako, kao prvo htjela bi vam zahvaliti za sve te komentare i zato što ste tako puuno posječivali moj blog. Ali da vam ja lijapo ispričem šta mi se dogodilo ovih dana...
U subotu i nedjelju smo imali gradsko, subota - figure, nedjelja - tim, combo, duo, solo. U figurama sam 12 (napredak za 2 mjesta od prošlih figura) a u timu smo 1, i u combu smo 1. tako da sam osvojila 2 zlatne medalje. Pa smo za figure dobivali samo diplome i to prve 3 su dobile diplome i te 3 su isto iz naše grupe. Onda je naša grupa osvojila 1. mjesto i u solu i u duu.
U ponedjeljak sam otišla kod Letizie prespavati i tamo sam došla poslje ručka. Išli smo graditi onu našu kućicu na Kantridi koju su već jednom razbili ovi šiptarski seljaci iz kvartai tada je izbila žestoka bitka. Mi smo već odavno s njima u kontrastu i više puta smo se potukli. Pa smo igrali graničara i odbojku. Onda smo otišli gore na Zamet i gađali smo te šiptare amulama i počeli su nas loviti i poslje tog lovljenja bi se malo potukli, pa malo prestali, pa malo potukli, pa malo prestali, pa malo potukli, pa malo prestali, pa malo potukli, pa malo prestali... i našli smo pravog dečka za Tinu C.. Tina ako te zanima lik se zove Filip Pandurić. Onda smo otišli spavati i zaspale smo u 24:00.
Sljedeči dan (u utorak) smo išli opet se igrati graničara i odbojke, pa opet u kućicu. U kućici su nas opet napali ti šiptarski seljaci, ali ih je ovaj put bilo samo 3 i imali su neku pračku koju su oni bili sami izumili i koja gađa čepove od staklenih boca pive. Pa smo otišli u parkić i tamo se pošteno potukli i svašta je bilo pa sam ja trebala u 6 otići doma jer sam tamo trebala biti prije 7.
U srijedu je opet počela škola, a ja nisam išla er sam se razbolila i niti danas (u četvrtak) nisam otišla (a pisali smo kontrolni iz matematike), nego ću najvjerovatnije otiću sutra jer mi je za sada bolje. Ali naj stvar je to da nas je trenerica u nedjelju poslje natjecanja pozvala kod nje i rekla nam da sada kad fali mjesec dana do državnog moramo svi biti prisutni svaki dan na treningu jer ne možemo uvježbati formaciju i sve to kada netko fali, pa sam zamolila Emu sa treninga da joj kaže da neču moč doć sada ova 2 - 3 dana jer sam bolesna a Ema kaže da je Ita užasno popizdila. Sutra ću iči na trening, ali ne u vodu, nego ću tek u subotu ići u vodu. Ajde ajde, ipak nisam puuno izostala.
I još nešto o školi: naša razrednica je već prije dve mjeseca rekla da krajem 4. mjeseca odlazi iz škole i da dolazi neka nova razrednica, a sutra joj je zadnji dan i još se nezna tko je razrednica!!!!!

BOOOOOOK DO SLJEDEČEG POSTA ILI BOXA!!!!!
P.S.: sada mislim da je ovaj novi dizajn samo prolazni i da ću brzo staviti neki drugi!! Nisam 100% sigurna u to ali...


Post je objavljen 03.05.2007. u 18:01 sati.