Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/7b0legends

Marketing

Što dotaknu naše ruke uništimo bez pola muke

Znam da je ovo malo glupo ime ( Što dotaknu naše ruke uništimo bez pola muke) za post, ali moglo se još zvati i SUDNICA ( što mu možda i bolje paše), ali vidjet će te da ima smisla.
Molim vas da nam sutra prva dva školska sata držite fige ( kada kažem nama mislim na Dabra, Marića, Doriana, Loinu, Miju i mene, a možda i Ajlu i Nives). Znam da sada ništa ne kužite, ali uskoro će vam sve biti jasno. Sutra prva dva sata imamo sat razrednika ( odnosno prvi imamo sat razrednika, drugi geografiju). Naša je razrednica profesorica iz geografije i sigurno će mo sutra pod satom razrednika, a i možda se produži na geografiju pričati o ( ne znam kako da to lijepo kažem) našim nastašlucima. Pa da ne budete više u ne znanju da vam ispričm kaj se dogodilo:
U srijedu za velikim odmorom dekči ( Dabar, Mario, Marić i Dorian) su si kupili slance( jer u našoj kuhinji ima da se kupe slanci). Dobili su jedan slanac neki potpuno deformiran i s nečim crnim gore kaj bi se svakom gadilo jesti, a pošto sjede nasuprot nas ( Ajle, Nives, Mije i mene) dobili su ideju da nas kađaju. To gađanje je bilo grozno. Oni su na skažali, a nama se to počelo gaditi jer nam je sve padalo po kosi, odjeći pa čak i u torbu. Mija i ja smo im koji puta i vratili ( mislim da je Mija jednom, a ja 2 ili 3 puta). Uglavnom na našoj je ttrani bilo bar 50 komada kruha ( i ne nekih nali nego malo povećiš malo manje neko loptice za stolni tenis, a kod njih na našu sreću nije bilo puno možda kojih 4 komada. Kada je zvonilo ja sam otišla gore, a svi drugi su ostali dole ( tko zna kaj ju radil???????????????????????????). I onda su i cure dišle gore( jer smo tad aimali mi cure iz a i b razreda povijest, a dečki tjelesni) i onda je došla na vrata profa iz glazbenog( ona je tada bila u kuhinji dežurna) i rekla kaj smo napravili. Čule smo i da naši dečki u kuhinji čiste ono šta smo napravili. ( žao mi je dečki kaj ste to morali čistiti mislim mogli su biti fer pa i nas poslati da vam pomognemo).
I to vam je to.
Nadam se da će mo sutra samo razgovarati o tome i da nećemo nikakvu opomenu dobiti.
Samo će mo se nasmijate, treptati očima i reći: žao nam je.
A vi nam držite fige jer će nam sigurno trebeti.
Pozdrav!

Post je objavljen 03.05.2007. u 16:28 sati.