Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/putkasvjetlu

Marketing

I u susretu iz onog prošlog posta, kao što sam već navela, pričamo o starim prijateljima i sjetimo se jednog, koji je čista legenda. Smijemo se kako je jednom, za vrijeme snimanja, 4 dana podešavao doboš na bubnjevima. Četiri dana, bez prestanka iz studija se čulo, dum, pa par sekundi razmaka, pa dum i tako stalno. Zadavili smo se od smjeha, a prijateljeva supruga komentira škorpion.
Pitam je zašto to naglašava...a ona sva ponosna odgovara, zato jer sam i ja škorpion.
Kao da je rekla sve o sebi. Samo jedna ta riječ već je smjestila u neku skupinu posebno...ne znam što. Ok, ne mogu reći da se nisam bavila horoskopom. Jesam i dobro mi je išlo. Samo, ne mogu vam opisati koliko je to utjecaja imalo na moj život. Najdraži prijatelji, obično su mi bili, iz onih skupina s kojima horoskop kaže da se dobro slažemo, i to nije slučajno, jer sam od onih drugih stalno očekivala neku grešku i tako naše prijateljstvo opterećivala nepovjerenjem zasnovanom baš na horoskopu.
I onda sam se jedan dan zapitala, što mi to uopće znači?
Uzmem onu malu knjižicu u kojoj obično sve piše o horoskopskom znaku i otkrijem sve o sebi, mojoj mami, mojoj kumi, kćerki, svekru, jednoj prijateljici i nekom bivšem. Pa jel to ima smisla?
I sada, da se pozovem na prethodnu rečenicu s nekim tko vjeruje u horoskop on bi mi rekao da je bitan podznak, pa gdje ti je mjesec, bla bla bla...
Ma bitna sam ja. Ne vjerujem da me može datum rođenja odrediti baš toliko.
Zanimljivo je da ta gore navedena škorpionka i ja imamo vrlo sličan život. Imamo troje djece, ona dvoje, a ja jedno iz prvog ne baš blistavog braka, da smo se u tridesetima našle sa svojim muževima koje volimo i cijenimo (u tome smo se odmah našle, puno bolje nego po pitanju horoskopa) i s kojima uživamo u svakom danu i zahvaljujemo Bogu što ih je stavio na naš put.
Pitam je kad je rođena? 10.11. odgovara. Zanimljivo i ja isto. Pitam je, da si se rodila 9. možda si mogla izbjeći našu "sudbinu" (lagana provokacija)?
Kaže da bi sve ponovila jer je iz svega nešto naučila. I ja tako mislim, ali ne kao škorpion, nego kao žena, zrela.

Post je objavljen 03.05.2007. u 10:41 sati.