Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isildur

Marketing

Pjesme

memanje, kvragu i to... nego bacam se na posao. Za razliku od ostalih ja necu pisati pjesme redom i kod mene necete vidjeti zasto mi se ta pjesma svidja. najvise red dva ce o tome pisati... isto cu napisati 10 pjesama, jer sam meman sa dvije strane... ov prosljedjujem dalje tulkasu, aruu, anotheru i to je to... Comrade pojedi se, bez veze si racunao da cu te memati :hah:

1. Bijelo dugme.
Puno pjesama, nemogu imenovati. Svako malo me uhvati neka druga pjesma. Trenutacno mi je najdraza AKO IMA BOGA. Ne trazite smisao i skrivenu poruku u pjesmi jer je nema. Ja ne slusam pjesme na taj nacin.

2. Cranberries - Zombie
Prva pjesma koju sam cuo od metala i to jos Gothic metala. Naravno to mi je rekao kolega koju mi ju je pustio. Otad je proslo par godina i skuzio sam da ne pripada smjeru gdje ju je on ubacio, ali svejedno je zakon.

3. Blind Guardian - Bards Song
Tko god je cuo pjesmu zna da o njoj ne trebam nesto previse pricati

4. Dino Dvornik - Nista kontra Splita
Hajdukovac otkad znam za sebe i nogomet. Od malena mi je ova pjesma super, iako znam da je srot. Ali od navijacke pjesme se i ne treba ocekivati nesto vise.

5. Mile Kitic - Isto jako puno pjesama mi je od njega dobro, ali najbolja mi je KRALJICA TROTOARA
Da, slusam narodnjake i tkogod ima nesto protiv toga nek ode u rodni kraj. Odrastao sam uz njih, nisam mogao birati dal cu ih slusati ili ne, a sad kad vec jesu tu volim i to je to...

6. Klasika. Becka klasika. Posebno Beethoven.

7. Zlatko Pejakovic - Ama bas sve njegovo mi je isto predobro. Naravno i tu ima jedan favorit, NEMOJ, NEMOJ DUNAVE.

8. Skoro - Juliska.
Ja sam antitalent za plesanje i pjevanje, ali cim cujem ovu pjesmu odmah skacem i idem plesati. Sad dal je to ples, kolo ili nesto lijevo nebitno mi je. Sramotim se, ali bas me briga. Pjesma jednostavno tjera krv u meni.

9. Skoro - Mata
Predobra laganica.

10. I nemogu se sjetiti zadnje pjesme. I bolje tako. Ovdje cu smjestiti sve ostale koje jos nisam nabrojao, dal ih se nisam sjetio ili mi nisu toliko drage nije bitno. Uvijek imaju mjesto na mojoj playlisti...

Post je objavljen 02.05.2007. u 23:24 sati.