Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojacelija08

Marketing

Eee luda glavo??????

Ola ljudi!! Pa ja stvarno imam puno toga za reći, dobro, loše, danas i jučer pa da bite sve uspjeli razumjeti, odlučila ja ići ipak nekim redom. Počevši od jučer iliti utorka. Naravno prvi maj i dugoočekivana fešta unašoj 'voljenoj školici'. ah ta odbojka, ah ti sportovi, ah ta ja. Pa recimo da sam ja ovaj, kako bi torekla malo, ah pa šeprtljava za bilo kakav sport, al' kad je odbojka u pitanju e tu vam ja ipak dostignem vrhunac svog idiotizma. znači igrali smo protiv krnice - a oni su inače slabi, mislim osim jedne živčane male i još jedne visoke haha- bilo kako bilo pogađajte šta se dogodilo nakon šta su mene i još neke ubacili umjesto par dobrih ( imamo stvarno jaku dobru prvu postavu, e ono šta je je ). I tako kad je učitelj vidio da će njegova voljena krnica izgubiti odlučio je nas ubaciti, nas tri- e to je baš trio rio - u svakom slučaju mi izgubile. A ko je kriv, ha hanaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughty, dobro nisam baš JA, al' ja i još njih par, ma mislim nije važno ja sam uživala i stvarno se dobro zabavila. Ma bilo mi je super, stvarno je. A barem sam se najela ćevapi. Znam nije zdravo pogotovo ne za doručak, al' hehe boli me briga. Ja sam ionako došla samo radi besplatne klope njaminjaminjaminjaminjaminjami hahahaharoflroflroflroflroflroflrofl. I onda sam malo bila sa frendicama pa smo ja i tata rekli dosta i otišli mi. Poslije je moj tata opet otišao da vidi ko će pobjediti u nogometu i da se pohvalim - moje je selo pobjedilo- i za nagradu neznam šta je bilo, al' mislim da nije bio janjac.

Znači jela sam kolače i kolače pa još malo kolači dok me nije zvala frendica i potjerala me iz kuće ranije nego šta sam si ja to isplanirala. I ja se skockala ono winkwinkwinkwinkwink baš suuper. Ma svaka mi čast. I taman kad su mi došli bakica i djedica i zrman odo ja. I mama mi je dala samo pedeset kuna, a idem na parti i da joj vratim ostatak. Aha znaš kako, a škrtica sam šta češ hahaha. I tako ja otišla baš skockana, čak su mi zubi bili dosta bjeli ( recimo ) tako sam ih dobro glancala signalom pa da ih ja neču zbjelit hehehemouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwash. I tamo su bile još dvije koje inače ne poznajem iz juršići, a za njih pogotovo za jednu od njih sam mislila po rječima drugih rječi da je ma znate - loša- al' nije uopče nije. Ma meni su one obadvije suuuuuuper, cooooool i baš normalne, zabavne lude al' to se i traži, ne? I bilo nam je baš super. Smijale smo se , pričale zabavljale i jele od bombona pa na šečernu vatu, pa bombone pa opet vata i tako stalno. Možete mislit to je super za nepce al' neznam kako je to moj želudac podnio ( doručak- čevapi, užina- kolače i večera - bomboni i šečerna vata) al' nema veze to je isto dio ludila a to sve uključuje dobar party partypartypartypartypartypartyparty. Najviše sam se na večer družila s jednom frendicom skojom sam plesala i pričala pa opet plesala. Mislim neka su narodnjaki al' meni je to sve isto ja mogu plesuči izdržat i do jutra. Pa smo si ga malo popile al' ajde nisam puno, sveukupno bi došle dvije čašice redbulla. Moram se pohvalit da iako volim popit ( nisam ja kriva to mi je u krvi - od djeda i bake do mene i moje brače sa obje strane obitelji ) znači nisam se uopče napila. I kupila sam si gumene bombone koje ooooboooožaaavam i to je bila dosta velika kesa nema šta. I vidjela sam sve ljude ( dobro ajde skoro ) koje poznajem i dobro se raspričala i super uklopila sa neznancima šta me jako oduševilo, al' to je zato jer su oni dobri pa sam se vjerojatno zbog toga jako dobro uklopila. A na kraju se dogodila i jedna tužna vjest, čule smo za sudar i nije nam bilo nimalo lako. Nakraju su se pobile sve nade. al' nja nepoznajem te ljude ja sam ih samo vidjela na partiju pa mi nije bilo teško nego sam se uplašila za brata. Znate kako je to, dobro možda ne al' kad imate osamnaestogodišnjeg brata koji voli ludovati pit i vozit ( dobro želudac mu se več navikao pa se ne brinem previše a i on kad vozi gleda pazit) al opet sam se uplašila.
No dosta o toj temi, ja otišla kući u jedanaest i pol i tamo su još bili neki gosti koji su ostali al' ajde.
Dans sam otišla u školu pješke. E mislim si ga ja izašla iz kuće baš da idem na stanicu kad tamo bus ide več za selo u kojem je škola. ma imali smo školu popodne pa sm zbunjena kad prebacuju bus. Buduči da nisam imala skime ( nisam znala di mi je brat, mama je spavala jer se oboljela i onda je bolje ne dirati, nisam htjela bykom - biciklom - jer bi onda morala njime nazad pa sam pješačila) a zakasnila sm malo al' ne jako, a i učiteljica još ( pa normalno) nije došla i tako. I otud mi naslov - luda glavo - jer samo ja mogu zakasniti na bus deset sekunda. Joooojbangbangbangbang

U svakom sam se slučaju provela suuper, cool.
Pa do sljedečeg viđenja. Boook!!!!!wavewavewave


Post je objavljen 02.05.2007. u 20:55 sati.