Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mycolorfullworld

Marketing

...->i'M a $uRviVoR (wHat),i'm NoT goNNa giVe uP (whaT),i'M NoT GoN' sTop (whAt),I'm goNNa woRk haRDeR (WhAt),i'm A suRViVoR (wHat),I'M GoNNa maKe iT (what),I wiLL surViVe (what),KeeP oN suRviViN' (whAT)

Ewo me napokon nakon nekog vremena.... Nikom se nisam javljala, al nisam stigla i nije mi se dalo, pa se nadam da se ne ljutitle. Stvarno nisam imala vrmena laptop upalit, a kamoli odgovarat na komentare ili slično!
Prošlu nedjelju ((22.04)) imala sam krizmu.... Super.... thumbupI dobila sam mobitel, ipak nokiu!
Neki dan sam bila u shoppingu i pokupovala si odjeće. Inače to mrzim, ali zaista, što je možda malo čudno jer cure navodno vole kupovinu, ali eto.... Ovaj put sam uživala!! A prekjučer sam si kupila i bicikl i patike. Oboje je onak muško, na što je moj tata malo poludio, no kasnije se pomirio s tim. Prigovarao mi je kako već ima sina ((mog buraza naravno)) i da ne želi još jednog, da želi i kćer.... I napokon je priznao da sam neurednija od njega, hehe.... A mama.... Rekla je da jedva čeka da se udam i davim nekog drugog. nut

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Jučer je bio 1. MAJ!! Bilo nas je 5 cura i 6 dečkiju. 2 cure su se malo napile pa sam im se cijelo vrijeme smijala i snimala ih. Mogu se pohvalit da ja nisam ništa pila....naughty Jednostavno ne vidim smisla u tome. Zato su imale gadne posljedice, sve ih je boljelo, bilo im je muka.... I znate.... Kad se napijete.... Da.... Izbacile su to iz sebe! I danas ih jer u razredu jedno 5 cura onak bilo smušeno, loše im bilo i vidi se na njima da su se jučer napile. Meni je bilo odlično jedino me leđa užasno bole.... Ono malo sam skakala, trčala, padala, malo su me rušili i udarali, skakali na mene.... Pa smo nas 5 nosili nešto.... Zaboravila sam kak se zove, al je od drveta, veliko i teško.... Hehe.... Ma nisam se još naspavala pa sam malo zbunjena!
Kako ste vi proveli dan??
I tako.... Ja sam vam i dalje sretna i ostalo.... A život je lijep, zavisi kako ti gledaš na njega! Nije mi jasno kako sam toliko patila i kako sam na sve gledala 'negativno'!! lud
Eto, ostavljam vas.... ovo je the end!! Pusa

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge


Post je objavljen 02.05.2007. u 18:44 sati.