Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thelegacy

Marketing

...ukratko:

Evo pišem novi post povod neznam ni sam čega. Iako mi je broj komentara na svakom post maksimalno 6, boli me kurac, neću odustat isto kak se nisam ubio kad sam bio u kurcu (xD)... No dosta o mojoj biografiji (xD). OPET me ispitivo jebeni vjeronauk (kaj idem za krizmu [a u kurac...]) i OPET sam pao. I tak umjesto da sutra ljepo budem doma moram ić tam da me opet ispita. Pa jebo te vjeronauk i sve.
Još samo mjesec i 14 (valjda 14) dana do kraja škole i onda neograničeni izlasci i zajebanicija partyroflyes. Sad imam sranja u školi kaj se tiče ocjena, pa i automatski imam sranja doma što je još jedan razlog zašto jedva čekam kraj škole. Sad preslušavam pjesme koje nisam pun kurac vremena čuo i kopam po youtubeu u potrazi za jebenim spotovima, a hvala bogu (opet me sjebo za vjeronauk xD) ima ih jako puno. Na msn-u sam od kad sam došo s vjeronauka i buljim u prazni ekran ko ovca u šarena vrata i slušam muziku koja mi život znači.
Opće nemam inspiraciju kaj bi piso (kak je i na ostalim postovima deadzijev), tak da ljudi nemojte zamjerit kaj je ovaj post tako nevjerojatno jebeno kratak, valjda bu mi se u narednih mjesec dana valjda opet nekaj vrijedno spomena dogodilo (osim da me opet prebiju, onda rađe ništa headbang xD). ...da, život mi je sigurno na vrhuncu (xD)... Ma zajebavam se, ima mi kum pravo, zapravo se nemam na kaj požalit (osim na par stvari, al jebiga i to bu se jednog dana sredilo). Ljudi, pozdrav do sljedećeg posta! THE STORY OF MY LIFE WILL BE CONTINUED... OOPS, THE SHOW HAS BEEN CANCELED! N O T!!!

Post je objavljen 02.05.2007. u 16:48 sati.