Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloogg796

Marketing

hello everbody...

Jučer nisam tila ništa pisat jer nisam imala o čemu,ali danas imam jako zanimljivu temuthumbup
Jučer je Marta nastupala u Makarskoj na PRVOM PLJESKU i ona i njezina sestra osvojile su treče mjestothumbup bile su super ali idemo sve ispočetka....
Moj tata je odveo mene i prijateljice u Makarsku.Šetale smo malo gradom i došli do super štanda s rock majcama,ja i Ivana smo tili kupit neku majcu pa smo odišli po mog tatu i njenu mamu.U Makarskoj su postavili neke kamere na semaforima da ne prilazimo kad je crveno ali normalno mi to nismo znali i protrčali smo.Ako su nas snimili marat ćemo platit 300 kunabang.
Nastup je počeo tek u 8:30 sati.Prije toga su vrtili na velikoj plazmi neke reklame a meni je to bilo za popizdit dosadno pa sam se zaderala "mrš u kurac" i naravno svi su se okrenili prema meni a ja sam se cila zacrvenila i pravila se luda.Nastup je trebao biti vani ali kiša je sve smočilanamcor i morali smo se stiskati unutra.
Prve su nastupale naše iz Brista Dora i Margarita i bile su super( iza njih su se na velikoj plazmi pokiazivale njihove slike iz škole),onda su se tamo naredale neke dosadne narodnjakuše,tamo neke pjesme od Lane,Vesne,Magazina...blablablazijev....
Marta i Franka su nastupale 13(sretan brojnaughty) i pjevale su pjesmu "Oči boje kestena" i bile su suuupeeer!Marko i Antonija su iza njih plesali.Nakon njih i prije nego je sve počelo plesale neke iz plesne grupe i bile su isto thumbup.Nastupala je i prošlogodišnja pbjednica sa svojom plesnom grupicom.
Onda dok je žiri odlučivao došao je Luka Nižetić i otpjevao neke svoje pjesme.Cili se bio oznojio i onda je pita publiku"ima li ko šugaman" na što su mu odgovorili "skini seee".
Kad su se napokon prikupili glasovi žirija rekli su "treče mjesto dobiva jedan duet:Marta i Franka!Ja ,Ana,Neda,Anđela i Ivana smo skočili na noge i počele vrištati od sriče.
Drugo mjesto je dobila neka bogatašica(sigurno joj je neko njezin bio u žiriju pa je dobila glas)
A prvo mjesto je dobila niko drugi nego kćer od moje bivše ortopetkenut. Dobila je zamislite mp4,vauuuuu........šala.... baš su Makarani škrti u nekim drugim gradovima se dobiva 5000 kn.
Moga je doć ko je god tija jer uopče nisu gledali karte,ako i jesu mismo ušli nadrugi ulaz,jesu mutavi zaboravili zatvoriti druga vrata.
I dobro vratili se kući oko ponoći i to je to!wave

Post je objavljen 02.05.2007. u 14:01 sati.