Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/porucivanja

Marketing

Nešto malo o grahu i odojcima!

Politika nam se svela na nabrajanje negativnosti političkih suparnika, retorske sposobnosti političkih ideologa i pisanje blogova kako bi se pokazala crta ovovremenosti i ukorijenjenosti u 21. stoljeće! Marin Jurjević, Nenad Stazić, Davorko Vidović samo su neki od viđenijih koji na svojim blogovima opisuju, komentiraju i prepariraju danšnju društvenu stvarnost! Zanimljivo je da se upravo njihovi blogovi čitaju i da su na ljestvicama cool blogova! Slučajno ili ne, svi su lijevo orijentirani političari! Ne mogu se oteti dojmu da se radi o kvalitetno odrađenom spin doktor poslu! Kakve to veze ima sa grahom i odojcima? Ja sam je našao premda će mnogi pomisliti da kemijam iako je izgledano da će doći do eksplozije!
Grah je postao obilježje Praznika rada, vidim da su se neki dosjetili promijeniti menu pa su na Jarunu ponudili odojke! Zajedničko i blogomanima i odojcima i grahu i prvom svibnju je unaprijed prihvaćen vrijednosni poredak gdje je socijaldemokratski liberalizam društveno uređenje zbog kojeg postoji čovječanstvo!
Praznik rada kojem je simbolika grah i odojak definitivno nije praznik kojeg će blogomani prihvatiti kao dio svog političkog habitusa, ali, ako je u svrhu politčke promocije sve je dopušteno i prihvatljivo!
Čini mi se da postajemo društvo koje ne zna što bi sa sobom te se vraća u prošlost jer je to jedino što imamo a da ne moramo platit!!!
Ni grah, ni odojke, a sunca mi ni pisanje bloga!!!


Post je objavljen 02.05.2007. u 00:48 sati.