Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lilllchek

Marketing

Ja ću ti doći baš one noći kažu di mjesec obasja grad al pobjeć nećeš moći jer moje oči sve vide u noći punog mjeseca

Noć punog mjeseca,,,
Noć punog mjeseca i ja opet neću moći spavati. Doduše ni danas nisam mogla zaspati. Ajme meni, zakaj mjesec tolko utječe na mene?? Mislim čak da je to možda povezano sa zvijezdama. Možete reći što želite, da sam praznovjerna ili bilo kaj, al ja imam osjećaj da stvarno zvijezde utječu na nas (tj. na neke) Mislim ako već mjesec tolko utječe na moje spavanje zašto nebi i zvijezde? Jer sama po sebi znam da mi u horoskopu doslovce sve piše istina,, dakle sigurna sam da ima tu nekih veza al ockej idemo mi dalje.
Image Hosted by ImageShack.us

Priča o iteligenciji,,,
Svi znamo da se naša inteligencija nalazi u mozgu (ii kaj sam pametna) a oni koji su to tek sada saznali znaju da nemaju inteligenciju ;) No uglavnom želim vam djelomično ispričati ono što sam vidjela neki dan na televiziji, nekakav dokumentarac o tome zašto neka osoba1 koja dobije srce od osobe2 promjeni cijeli svoj stav (svoje ponašanje, svoju prehranu, hobije,,,) koji i nalikuje osobi2. Da vam objasnim.
A i govori se o tome da je srce možda drugi izvor naše inteligencije a ne samo običan mišić koji pumpa našu krv.E pa upravo zato što pumpa našu krv zapravo kroz njega prolazi svakodnevno toliko litara krvi, a zna se da i putuju naši živčani impulsi koje mozak šalje nekim organima. Može se reći da je naše cijelo znanje,sjećanje u glavi,tj. u mozgu ali s obzirom da krv struji po našem tijelu,onda i ti impulsi također strujaju tijelom pa i kroz srce (kroz njega najviše). I tako zamislite sada da osobi 2 treba novo srce, a osoba1 polako umire i željna je donorati srce. Nakon 3-4 godine u osobi2 "rađat" će se neka nova osoba, tj. osoba1. Osoba2 voljet će stvari koje je voljela osoba1, radit će stvari poput osobe1, obožavat će neku vrstu hrane kao i osoba1, imat će njezina sjećanja itd itd. Zašto? Zato što se ti impulsi koji nekoliko puta kroz dan prođu kroz srce čak i smjeste tamo, i kada prilikom operacije srce staviš u drugu osobu taktički si stavio jedan djelić mozga u nju, tj. te impulse koji odlaze u mozak druge osobe i mozak kao mozak čita informacije i mi dobijamo nove ideje, novo ponašanje.Izgleda pomalo zastrašujuće, ali meni je ova tema doista zanimljiva. Jer ako je to istina, ako je srce stvarno još jedan izvor inteligencije, onda možemo reći da je tvrdnja «Kako srcem osjećamo, volimo, ljubimo, osjećamo bol» zapravo i istinita. Tko zna?


Image Hosted by ImageShack.us
Evo ova je slika nastala jednog lijepog dana, dok su se plavuša i brinete zlevale na fontani, u gradu i ispod nadvožnjaka. Ajme meni. Dobro da to niste vidjeli hihihi.

Jedna moja osobina koja je uvijek uz mene,,,
Uvijek ali uvijek mi se to događa, pa me zanima da li se i vama to događa. Kada napišem neki tekst, ili poruku nekoj osobi. Ajde uzet ću rađe primjer poruke. Kada napišem poruku nekoj osobi, onako odmah napišem i pošaljem, poslat ću je i bit će sve u redu. Ali ako ću ja ići čitati ono što sam napisala, nema šanse da to pošaljem. Jednostavno samo zato što sam pročitala nešto mi se u glavi zakomplicira i ja to neću poslati ( bilo tko da je u pitanju, dečko, frendica, mama,,,bilo tko). Tak je i s pisanjem posteva. Ako bi ja sada ovaj post koji upravo pišem išla čitati, odmah bi ga zbrisala, garanT. Zato više i ne pokušavam nešto iznova čitati ;) lol,,,
Čudna sam biljka zar ne? Hehe


Link,,,
http://www.tportal.hr/teen/fset.html
fora je,,, zkn,,, a oduvijek sam se pitala kak je biti dečko,,, ovo ono,,,
i još uvijek bi htjela bar na jedan dan vidjet kak je to,,,
i kakvi komentari padaju dok su u muškom društvu a vide neku žensku,,, mislim znam kakvi, ali ono,,, hehhe


Efo ga,,,
Došla sam i do samog kraja,,,
Neda mi se više zlevati,,,iako se baš i nisam,,,
Jer danas nije moj dan,,,
Volim vas sve,,,
Jaaaako,,,,
Vejikaaaaaaaaaaaaaaaaa pusa,,,
Od kujice,,,
hihi


""Istina je da ne znamo što imamo dok to ne izgubimo,
ali je istina i da ne znamo što nam nedostaje dok to
ne nađemo !! ""


Post je objavljen 01.05.2007. u 22:27 sati.