Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osvojitcusvijet

Marketing

ljubav nije matematika

u proteklih mjesec dana,dogodilo se zaista mucho,mucho stvari, koje su prominile moj život,neke stvari nikad neće biti iste jer neke su otišle na bolje,a neke na gore,mislin većina ih je otišla na gore..al kad se sve u svemu zbroji mjesec nije bio loš!

dobro,sad se ne mogu sitit svih stvari..al probat ću!


dani su bili savršeni,presavršeni... sunce je sijalo! ja san čitale neke dvi uspaljene knjige,a svira mi je parni valjak i u ljubav vjerujen...
nakon rastanka sa nekin ljudima počela san drugačije razmišljati,al tek nakon 2-3 razgovora sa jednon osobon...
dakle,pričala san sa andreon..al nije bilo ništa ozbiljno!cili razgovor se svea na mariju čale,al opet mi je bilo drago popričat sa njon,makar i o mariji čale!


da nakon neznan ni ja koliko bila san u podstrani,zapravo tamo nisan bila od lita!bilo je simpley savršeno,ja i mirna smo se sičale svih onih lita tamo,onih bolesnih muških,sladoleda,izlazaka...ALO0 MAFIJE::::rosna livado!!ljubav nije matemtikacerekcerekcerek


da nakon 10 dana praznika je počela škola!i ja san se doslovno šokirala kad san vidila margaretu zoricu i vješticu,kako su mršave,ponekad poželin da san ko one!!!
a opet teško mi se odreć ića i pića u svrhu amo reć boljeg izgleda!


dakle,svrstala san ljude koje poznam u skupine
vako:
PROBISVIJETI
1.JARAC:koji je glavni grad afrike
2.ĆALE MARIJA:popij sirovi kumpir

GOSPODA
1.LUJO BAJIĆ:imaš pare
2.BATO:sve je to očekivano
3.MALI MATE:na ti roge

ZLATNA DJECA
1.
2.
njih neću imentovat!!!!

psst!!ima još miljardu ljudi koje znan,al oni se ne ističu iz mase ka i ja..mi smo ZLATNA SREDINA..tj. mi smo nekad zlatna djeca,nekad gospoda,a nekad probisvijeti


da,i dok san šetala gradon vidila san josipa veličanstvenog bujića mustapića..on u splitu,vao...
eh..nikidan san dobila komentar da mi batinići samo ležimo..phhhhhhhhhhhh
marta(dorina sestra) je kraljica,koliko samo može pojist,majko moja mila!počela san se kulturno uzdizati,bila san na marulićevin danima!

nakon cile priče sa marijon,anjon,i andreon san zaključila da nikad više neću ogovarat svoje prijatelje,nikad...zadnji izlazak nan je bio koncert gibe,olivera i bana..apsolutno zadnji!!!


nakon jednog dana kad me marija čale jako,jako povridila...puno san plakala..i onda je doša jarac i pita me:šta je plačeš radi kurana?..a ja san odgovorila :ma je,radi njega!nisan pukla..a on onda radi joška..ja san samo zavarila,radi marije čale!!!a on je reka:nije ona vridna tvojih suza..a ja san nadodala,nije niko vridan mojih suza,a kamoli ona!
ma šta će ona...

to bi bilo to!!!!!!
osin šta ću dobit zeca tila bi jednog mupsića...





Post je objavljen 01.05.2007. u 10:35 sati.