Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nully

Marketing

Hrvatsko društvo Titanic

Evo, neki su me pitali o Hrvatskom društvu Titanic i ja do maloprije nisam imala pojma o tome. Ali zahvaljujući Slobodanu Novkoviću koji se je javil na moj blog (sretna ko nikad:D) sad imam podatke i o tome. Podaci se nalaze u komentarima ispod jednog od postova al da se ne gubite po blogu evo vam dio tog komentara sa svim potrebnim informacijama.

„Hrvatsko drustvo Titanic / Croatian Titanic Society osnovano je 3.2.2007. godine i okuplja ljude koji se istinski zanimaju za sve sto je vezano za titanic ili carpathiju. Drustvo radi na istrazivanju svega vezanog za Hrvate u toj katastrofi, trazi dokumente, slike i predmete povezane s tim brodovima i trenutno je pokrenulo i akciju za postavljanjem spomenika Carpathiji i njenim hrvatskim mornarima u Rijeci. Godisnja clanarina iznosi 100,00 kn. Drustvo trenutno broji 23 clana, no brojka se povecava svakodnevno. Mjesto sastajanja clanova drustva trenutno je restoran "Titanic" u Retkovcu/Zagreb ali su nasi susreti jos neredoviti, prema dogovoru.
Za sve daljnje informacije nazovite na brojeve 091 5813193 (Slobodan Novkovic - predsjednik drustva i autor dvaju knjiga o Titanicu) ili 095 9047105 (Drazen Kozulic - tajnik) „


I ovom prigodom bi se zahvalila Slobodanu Novkoviću za ispravke i nadopune mojih postova. Baš mi je drago kad me ispravi neko ko se uistinu razumije u teme o kojima pišem na blogu. Isto se zahvaljujem i svim mojim čitateljima koji me ispravljaju i uvijek napišu nekaj više kaj znaju o temama na blogu. Hvala vam svima! I tak mi je drago kaj mi blog funkcionira i nakon pol godine stanke!!!:D Čujemo se!


Post je objavljen 01.05.2007. u 11:00 sati.