[aQtualno]
prazniQ rada!!!,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[aQtualno]
prazniQ rada!!!

Ovo odgađam deqadama, ali došla maca na vratanca. Vrijeme mi je priznati kaqo mi je sve teže stizati svaqu obavezu qoju sam si natovario na vrat te kaqo mi je, radi učinqovitosti i duševnog mira, potrebna osoba qoju su u raznim vremenima različito zvali - od qmeta do pripravniqa - a qoja bi me odteretila neqih obveza u zamjenu za miqroskopsku nadnicu, povremeni obroq i učestalo spominjanje na blogu.

Daqlem, idealan pripravniq/ca bi trebao/la:

- biti sqlon nošenju qutija i, općenito, sqladištenju
- imati vozačqu dozvolu, qola ili bar biciql i biti sqlon qurirčenju
- razumjeti se u qompjutore (Word, Excell, Photoshop ... InDesign, html itd. su plus)
- biti komuniqativan i vješt u telefonsqoj i e-mail qomunikaciji
- znati jeziqe (idealno bi se trebao snalaziti u hrvatsqom, srpsqom, slovensqom, englesqom, njemačqom, talijansqom, francusqom i španjolsqom, ali neka i tri budu dosta za početaq) i ne bojati se prevodilačqo/leqtorsqog rada
- biti voljan raditi na štandovima, prodajući qnjige
- imati sqlonost stripu, SF-u i qnjiževnosti za djecu
- biti uredan (jer ja nisam)
- znati crtati (ali to nije jaqo bitno, jer ne znam ni ja)
- imati smisla za humor (osobito u dane plaće)

Sad qad sam sve popisao, postaje mi razvidno kaqo se vjerojatno neće naći jedna osoba koja bi ispunila sve navedene uvjete pa neqa se slobodno jave i oni qoji su zainteresirani samo za neqe od aqtivnosti. Jest, uvjeti su gori nego qod primanja u nequ multinacionalnu tvrtqu, ali su zato prihodi manji i mogućnosti napredovanja nikaqve. Nu, oni koji su u navedenom već prepoznali mogućnosti osobnog razvitqa i jačanja karaqtera su oni koje tražim.

Qandidati/ce mogu svoje upite/životopise/qandidature poslati na mcn (at) hi (.) htnet (.) hr

Hvala.

(darko "mcn" macan)

PS Ne zezam se. Tražim pomoćniqa, šegrta, personal assistant, neqoga spremnog učiti. Plaća je na nivou student-servisa (bonusi za udio u bilo kojem poslu qoji se radi za pare), posla ima za oko deset sati tjedno, posredna qorist (isqustvo, qontaqti, pristup qnjižnici, musqulfiber) vam je nemjerljiva.




Post je objavljen 01.05.2007. u 10:42 sati.