Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angell162hell

Marketing

Tipičan dan, ali...

Da. Evo, uskoro će još jedan dan ostati iza mene.
Jučer sam bila kod Ivane prespavati, zezale smo se, čitale Ok, igrale kompjuter... Gledale smo film kuća monstrum, jezovito...
Spavala sam ok, ali opet je došlo još jedno jutro u kojem sam bila prisiljena ustati se. Morala sam u 10 na odbojku. Otišla sam u pekaru da si nešto kupim za jesti. Kada smo došle do dvorane u Gajevoj, bila sam jako tužna. Na odbojku nije došao nitko iz moga razreda; Katarina se izvlači s rođendana, ide kod bake, skoro nikada pod praznicima ne dolazi na odbojku, Ana-dolazi na odbojku uvijek, ali samo danas nije mogla jer je išla u Bjelovar, oprošteno, Anči-skoro nikada ne dolazi na odbojku, nju kao mama ne pušta, mislim ima mamu da boli! Hana i Jelena... one su izgubljeni slučaj, tamo gdje je Jelena mora biti i Hana... ne želim više o tome.
Bilo je dosadnoi na odbojci, samo biti će zabavno kada budemo išli gledati svijetsko prvenstvo u odbojci, na našu sreću od svugdje na svijetu, održati će se baš u Daruvaru, igrati će Australija - Hrvatska. Saznala sam i još jednu zapanjujuču vijest, trener muških (Čelo-tako ga svi zovu) pomoćni je trener muške Hrvatske reprezentacije!!!
Obožavam odbojku!!!
U sred treninga, došla mi je mama, rekla: "Evo ti ključevi, mi idemo u Bjelovar."
Rekla sam joj da bih i ja htijela ići, pa da me pričekaju dok ne završi trening.
Tako sam se ja u svlačionici lijpo obukla, izašla i pozdravila se sa curama. Na parkiralištu su me čekali mama i tata. Išliu smo po sestru kod bake, te napokon krenuli u Bjelovar. Došli smo do Peveca u Bjelovaru i išli smo pogledati peći za sestrinu sobu, uređujemo joj sobu pa...
No, nije bio onakvih peći kakve su se mome tati dopale. Tako smo lijepo otišli mi do Bille, kupili smo si sendvič i kao turisti jeli ga pred autom. Napokon smo se varatili i u Daruvar.
Bila sam sva neka lijena pa sam tražila tatu da me odveze kod bake, koja nam je bila baš usput.
Tako sam ja otišla kod bake i tamo sew izležavala sat vremena dok mi se nije vratila volja za ponovni odlazak kući. Krenula sam kući, putem sam vidjela Pexa kao i obično na starom bikerskom terenu.
Došla sam kući i tako sada lijepo pišem ovaj post... nadam se...
Pa da... kako se toga nisam prije sjetila, ali to je več sutrašnji događaj, sutra ćete sve pročitati u novom postu. Samo vam mogu reći: Dođite sutra na hipodrom ako volite konje, nisu kasačke utrke nego druženje s konjima, besplatnio jahanje, voženje u onim trkaćim kolima na dva kotača koje vuku konji... dođite ako volite konje, TAJ SUTRAŠNJI DOGAĐAJ POČINJE U TRI SATA NA HIPODROMU, DOĐITE, VIDIMO SE TAMO!!!
P
O
Z
Z
!
!
!





P
U
S
@
!
!
!


Post je objavljen 30.04.2007. u 18:46 sati.