Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/c0nverse

Marketing

11.7.07 P!NK. 2.7 - 6.4 kod Michelle. yeaaah. bit ce verii kuuL

Heeey.
I'm s0rri za ove datume. hehe. budem objasniLa. mal0 kasNije. hihi.

Sutra imam neki referat. Aaaaaaah. mrzim t0. A ova uciTeljica glupaca. moramo.
Isli smo gledat neke poslove. svako nesto. i sad o tome moramo drzat referat. koja glupost. ovak i onak te vecina od razreda ne slusa. hehe. Dobro da mora bit sam 5-10min. hihi. Sve sam jucer napravila za to. i danas sam jos malo vjezbala kaj da kazem i tak. haha.
ma kak bude bude. ona radi ocjene al nema veze. ovaj put cak imam nekakve slikice hehe. inace nikad nemam.


Od 2.7 do 6.7 sam kod frendice. To nam je zadnji tjedan skole. i kuuL mi je da sam kod nje. Kod nje sam jer se mi selimo u Austriju. to valjda znate ili ne?! nije biTno.
uglavnom se selimo. hehe.
idem kod nje taj zadnji tjedan jer ak bi ostali taj tjedan u stanu u Svicarskoj morali bi placat stan za cijeli mjesec i sve to. a to je glupo. hehe.
Bas mi je veriii kuuL da idem kod nje. Bit ce super =). hihi. Ona mi je najbolja prijateljica. hihi. ( Ivchi i ti si. al drukcije hehe. Ti si mi iz Hrvatske a ona mi je od ovdje. hihi. s njom sam staLno svaKi dan.).
I tak. poslje se vise necemo tolko puno vidjat kad se selim. steta. =( al dobro. kontakt ce ostat. nadam se. ma sigurno ce.
Tak se veselim tom tjednu ali nekako i ne, jer onda znam da je to zadnji tjedan i onda je vise nece biti svaki dan. -.-

11.7.07 je Open Air.(koncert. huhu.) jeeeeeeeeh.
Doci ce P!NK. <3 I Silbermond.<3 i jos neki koje basi nepoznam. hehe.
pitaLa sam Michelle dal ce doc. al nemre. =(
ide u neki Lager (kapm ili maturalac, kak vec) steta. bil0 bi savrseno. Zadnji tjedan kod nje doma i onda odmah drugi tjedan na koncert. uuuh. kak bi bilo jebeno. al okej. Obecale smo si da ce mo ic na drugo koncert. nemora bit od P!NK. Glavno da je dobra mjuza. hehe.
Idem sa Mircom i Manuelom. Mama mi nije bas odusevljena da i Manuela ide s nama. al kaj sad. vec je sve dogovoreno. i karte su kupljene.
Nije odusevljena jer njezin tata je malo cudan. stalno mjenja zenkse. al sad je vec jakoo dugo sa jednom. sigurno vec 2,3 godinde. =) Ona je dobra cura. nije ko tata. hehe. Mama joj je poginula. saobracka nesreca (nije tocno. znam. nemrem se sjetit kak se to veli. ^^. a poginula je kad je vozila auto. eto tak.)
jadna. Manuela je tad imala 2 godine. Jadno djete. morala je bez mame. a i tata joj nije najbolji. al valjda se malo popravio kad je dugo s ovom.
Sad fino nas troje idemo. jeeeeeeeeeeeeeeeeh.
bit ce stvarno lud0.
a da ovaj p0st je u pink boji, zato jer idem na Open Air. yeah.

Rock is my liFe.!

Mozda ovo ljeto odem s Ivchicom na more. Jos nis nije sigurno. hihi. bil0 bi verii kuuL. kak bi bilo super to. yeah. hihi.
bilo bi nam predobro.
Mozda odem i s frendom i dvije frendice kod frendove bake. Ona ima nekakvu kucicu malu negdje u Svicarskoj. i tam bi bili negdje 2 tjedna. ni to nije sigurno. isuse. ovo ljeto ce mi bit najbolje mog zivota.!

Mozda ce mi ljeto ovak izgledat:
prvi tjedan: pink koncert
drugi tjedan: nemam pojma kaj. s frendicama vani ili tak. i d0n't know.
treci i cetvrti: Sa frendom i frendicama kod njegove bake.
peti, sesti,sedmi i osmi. ili tak: sa Ivhchicom na moru. i onda opet skola. neznam mozda mozda ne. Mozda nece sve ici. pa tak da. ko to zna. sve bu se jos vidjelo. hihi.

Jel ko pozna grupu ZZ TOP.? super su. hihi.
yeaah.

sorriite. hihi.
danas sam vec cijelo vrijeme hiperaktivna. hehe.

aj dosta vise.
napisala sam to sto sam htjela. i sad gotovo.

baii ljuDeki.
Have a nice day.!


Post je objavljen 30.04.2007. u 18:40 sati.