Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Novi odgovor na staro pitanje

Bilo bi potrebno malo razmisliti, što ćemo reći našoj djeci kada nas budu pitala: "Kako sam se rodio/la!?"
Većina ljudi pokušava na to pitanje odgovoriti sa što manje podataka, kako djete ne bi skužilo ništa ili im pričaju bajke kao: Roda te je donjela, našli smo te u kupusu, pao si sa drva mami na glavu, donio nam te je djed mraz, našli smo te u kinder jaju, bio/la sam pre pijan/a da se sjetim, ko te jebe mala budalo itd. ali, to baš i nije neko riješenje.
Taj bi odgovor trebalo stručno zakamuflirati. Zakamuflirati do te mjere da čak ni mi ne bi shvatili o čemu se radi, ali opet, jednim djelom asocirali na istinit odgovor... To bi tada moralo izgledati više-manje ovako:

"Dobro sine/kćeri, znao sam da ćeš me jednom to pitati. Evo kako je to bilo: Tata i mama su malo chat-ali, pa je uslijedio copy/paste fotografija. Tata je onda zakazao mami sastanak e-mail-om. Našli smo se u Cyber cafeu, malo popričali i onda otišli u WC. Onda je mama napravila nekoliko download-a sa tatinim memory styck-om. Kada je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nemamo firewall. No već je bilo kasno za Undo, a ni delete više nije pomogao. Devet mjeseci kasnije, virus je počeo djelovati..."

E sad, nakon ovoga, se još sjećate kako se rade djeca? Ne? i mislio sam ;)


ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 30.04.2007. u 18:30 sati.