[linQovi]
Škrqljanac!,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[linQovi]
Škrqljanac!

Priroda ne trpi vaquum! Pa, i qad neqome ponestane entuzijazma za rad na neplaćenim poslima i promicanju stripa, pojavi se netqo drugi. Evo kaqo Tomislav Škrljac sumira svoje napore u zadnje vrijeme:

Tomislav Škrljac (Škrky za prijatelje i sve ljude dobre volje), javlja da je njegov veseli navijački serijal „Aaajmo, zaapad!“ odnedavno krenuo na www.nogometni_magazin.com i da svakog četvrtka tamo možete pohitati po novu dozu zdravog sportskog humora.

Također, Škrky poziva sve vas tamo koji smatrate da odgovarate profilu neafirmiranog strip – crtača, amatera, koji ne nalazi nigdje prostora za prikazati svoje stripovske uratke, da se slobodno javite njemu i pošaljete mu radove koje će on drage volje, ako zadovoljavaju njegova dva postavljena uvjeta, predstaviti u rubrici Striper portala Sve pet na kojem već poduže vrijeme usamljeno izlazi njegov nedovoljno razvikani serijal „Profesija: Superheroj“. A uvjeti su:

* primaju se samo originalni, autorski radovi. Precrtavanjima i prerađivanjima postojećih stripova i strip junaka crveno svijetlo!

* primaju se stripovi maksimalne dužine 3 stranice.

Predstavljao bi se jedan autor/strip tjedno. Adresa za slanje radova je skrky@net.hr.


Hm, mislim da nedostaje uvjet kaqo radovi trebaju biti prilagodđeni objavljivanju na webu kako ne biste Škrkyu zatrpali mail. A možda moraju biti i dobri? Ili ne, ipaq je to internet ...

Enivej: banzai, Škrky!

(mcn)


Post je objavljen 30.04.2007. u 17:39 sati.