Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funksoulbrother

Marketing

LUDA SUSJEDA!!!!!!!

Staru pokvarenu vješticu strpali u zatvor

Susjedima nikada nije oprostila poplavu. Punih deset godina im je pakostila: piškila im je pred vratima, tukla štapom, pokazivala guzicu i ganjala autom.

LONDON - Britanska starica Dorothy Evans (81), u medijima poznata pod nadimkom "susjeda iz pakla", počela je služiti šestomjesečnu zatvorsku kaznu u srijedu, dan nakon što je na sudu proglašena krivom za bizarno zagorčavanje života i zlostavljanje susjeda.

Gospođa Evans iz južnog Walesa svoje je susjede, obitelji Casa, okrivila za poplavu koja ju je spriječila da proda svoju kuću u mjestu Abergavennyju. Iako se događaj zbio prije 10 godina, starica im to nikada nije oprostila.

Slijedila je neviđena kampanja puna mržnje koja je uključivala skidanje hlača i obavljanje nužde pred njihovima vratima, prijetnje da će im ubiti psa, udaranje štapom kad bi ih vidjela na ulici, pa čak i nekoliko pokušaja da ih automobilom istjera s ceste.

"Unatoč vašim godinama, namjerno ste punih 10 godina učinili sve kako bi svojim susjedima zagorčali život. Posve je jasno da se nemate namjeru promijeniti i kazna bi svakako bila teža da ste malo mlađi", rekao joj sudac prije nego što je staro zlopamtilo poslao na šest mjeseci hlađenja u zatvoru.


Koja je to.......ma......kaj da velim.....

Post je objavljen 30.04.2007. u 13:32 sati.