Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funksoulbrother

Marketing

Isuse i boze!!!!!

Muškarac u prepunom restoranu odrezao svoj penis!!!!!!!!!

Pomahnitali muškarac utrčao je u prepun londonski restoran, uzeo nož i odrezao svoj penis. Mnogima će tako jedan običan odlazak na pizzu, vjerojatno zauvijek ostati u sjećanju.
Tridesetpetogodišnji Poljak uletio je u londonski restoran Zizzi, ušao u kuhinju, zgrabio nož i počeo njime mahati. Potom je skočio na stol, spustio svoje hlače i odrezao svoj penis. Prisutni ljudi su bili šokirani, većina ih je vikala i mahnito počela trčati iz restorana.

"Nakon što je skočio na stol i spustio svoje hlače, odrezao je penis. Nisam mogao vjerovati. Osoblje je također bilo u šoku, a krvi je bilo posvuda!", šokirano je izjavio Stuart McMahon, koji je u tome trenutku večerao u Zizziju sa svojom djevojkom. Policija je odmah reagirala i došla na mjesto "zločina". No, muškarca nisu priveli, nego otpremili u obližnju bolnicu.

Na podu restorana policajci su pronašli muškarčevu mužkost i odmah je spremili u led, koju će mu doktori operacijom pokušati prišiti nazad. "Sve se dogodilo u jednoj sekundi i bilo je vrlo zastrašujuće i uznemiravajuće. "Osoblje je brzo reagiralo i pomoglo evakuirati restoran", izjavio je glasnogovornik restorana.

Policija još nije utvrdila pravi identitet muškarca, jer uz sebe nije imao nikakve dokumente, no vjeruju da se radi o Poljaku.

"Ne znamo da li muškarac boluje od kakvih mentalnih bolesti, no po svemu sudeći, čini se da se radi o poremećenoj osobi, pa će nakon operacije u bolnici biti smješten na psihijatrijski odjel", izjavila je policija, te dodala, da u ovome događaju "nitko nije ozlijeđen, osim nesretnog muškarca."

Ajme kako je to bolno...isuse ja nisam mogo vjerovat ali....koja je to budala...(nema seksa za njega vise)...



Post je objavljen 30.04.2007. u 13:29 sati.