Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drivenican

Marketing

...DINAMO JE ŠAMPION....

ale ale....ale...ale....dinamo je šampion.....zastave plave viju se u zraku,dinamu u čast,u slavu prvaku...a ča više da rečen ljudi,pa vidite sami da je dinamo šampion,prvak,najbolji......onaj hajduk se tamo namučil sa slaven belupom da bi zvukal bod,a dinamo glatko namazal međimurje s 4:1...tako se igra...KI ZNA ZNA...a ovo leto se nadan i malo boljen rezultatu va europi,prošlo smo leto baš imeli peh kad smo dobili va pretkolu lige prvaka arsenal......ovo leto ćemo valjda bolje proć...NADAN SE...malo mi je žal rijeke va ovom prvenstvu,jadni ne moru nikoga dobit....a ča se more,ki je dobar,dobar je a ki je loš pomozi mu bože......jedva čekan utorak i sredu i LIGU PRVAKA,volel bi da finalu igraju liverpool i manchester,al bojin se da bi va finale mogal proć od njih dvoje samo manchester,jer chealse ima dobre šanse....ah videt ćemo,evo za one ki se žele kladit:milan-man.utd. x, liverpool-chealse 1....................evo sad izvještaj s tekme dinamo-međimurje .....
Hrvatska ima novog starog prvaka. Plavi su pobijedili Međimurje s 4:1 i teoretski osigurali naslov uz zvižduke za igru. Hajduk nije imao snage za više od remija protiv Slaven Belupa.


Dinamo - Međimurje 4:1

U Dinamu prije utakmice nisu stavili šampanjac na hlađenju iako se znalo da će im u slučaju njihove pobjede i remija u Splitu zatrebati. Vjeru u takav scenario potvrdio je i reprezentativni trolist koji je igrao unatoč lakšim ozljedama.

Već u 4. minuti upravo je reprezentativni dvojac izradio obranu Međimurja, a ubačaj Eduarda pospremio je Modrić, i to glavom. Nakon ranog vodstva Zagrepčani su zaspali.

Blijeda igra, pogotovo Ivankovićeve momčadi, nastavila se do kraja prvog dijela. Jedini udarac u okvir gola bio je i gol, a slabašno Međimurje napravilo je više šansi i bilo konkretnije od budućih prvaka. Tako gosti i prijete pred kraj prvog dijela - Bratković puca i lopta prolazi Lončarića, ali Tadić spašava s gol crte.

Bad Blue Boysi, njih dvije tisuće tražili su od svojih igrača da počnu igrati, salvama zvižuka. Želju im je u 48. minuti ispunio Štefulj, no u svoju mrežu, skrenuvši jednu Eduardovu loptu.

Međimurje uzvraća. Piškor je u 57. minuti smanjio na 2:1 iskoristivši grešku 'modre' obrane i matirao Lončarića.

Dinamo do kraja sigurno čuva potrebnih 13 bodova prednosti i ostvaruje pobjedu za naslov prvaka Hrvatske koju golovima potvrđuju Mikić i Ćorluka u zadnjim minutama.


Post je objavljen 29.04.2007. u 22:24 sati.