Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zzum

Marketing

ono što vrijedi...

Hodali smo pokraj osnovne škole prema vrhu blagog brda. Pokraj mene su bila 2 frenda. zelena trava svugdje oko nas, u tom dvorištu dosta ljudi. I svi čudno i unikatno obučeni.
Pitam bližeg frenda:
"I, jel se može ova igra igrati sa modemskom vezom na internet?"
"Može, ja kod kuće imam slabiju vezu i igra je zastajkivala samo u večim bitkama",okrene se prema meni i kaže.
Naime, to gdje smo hodali - nalazili smo se unutar igre. Ali! Izgledalo je kao stvarnost, kao da sam u dvorištu iza moje stare osnovne škole.
Treći frend je samo šutio, on već dugo igra tu igru, iskustan je igrač i velik level je, snažan.
Došli smo na vrh brda visokok možda tri-četiri metra. Sjeli smo dolje. Tamo smo sreli još prijateljicu i još jednog prijatelja. Oni su isto novi igrači - ali svi su imali posebne rukavice na rukama (bez prstiju, slične onim biciklističkim rukavicama). To su nedavno osvojili u podosta teškoj bitci za početnike. iako su novi igrači, već su to osvojili. Pruži mi frednica rukavice i kaže:
"Evo uzmi ove, meni ne trebaju, ne koirste mi."
Uzeo sam, stavio na ruku i ustao. Ostali su ostali sjediti. Krenuo sam uskom stazicom koja se protezala od toga brza - bila je to uska stazica prekrivena travom. Na kraju stazice su se nalazila neka metalna vrata, puno ljudi je išlo prema tamo.
"Gdje ćeš?" - upitaju me oni.
Blago potrčim, sagnem se, ruke prema iza i odgovorim žustrim glasom:
"Idem osvojiti svoje rukavice!!!"

Oni su ostali sjediti na sredini brdašca i gledali me kako trčim po stazici, meni je na umu bilo samo jedno - ući ću u taj event, pobjediti i ja i osvojiti svoje rukavice!

----
note: ovo sam sanjao - nema puno smisla, ne? :P

Post je objavljen 29.04.2007. u 16:32 sati.