Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturalyblondie

Marketing

2O MI JE GODINA TEK....

"Rođendan moga života
Dođe, moja ljubav mi dođe
"

Christina Georgina Rossetti

Dala sam si truda. Speglala sam kosu, uspjela stati u one bijele hlače iz posta 1, nabacila šminku i obukla slatke cipelice s peticom. Curke su mi došle oko 19 sati. Mama se bila dobrano potrudila sa svim hranjivim delicijama. Atmosfera se uzburkala kada je alkohol počeo djelovati. party Dala sam si oduška i točila votku za votkom. Pa jednom se živi. O detaljima najbolje mogu posvjedočiti više nego fora fotke. nut
Oko 11 smo se tako prežderane i pijane uputile u grad na plesnjak. Završile smo u Hard Rocku i razbacale se ono totalka na hitove 80, a još luđe je postalo kad su nam se neki likovi pridružili pa smo svi zajedno plesali. Ma bilo je jebeno. thumbup Neki amerikanci su nas i slikali, kakti za uspomenu. Zgodne chikse.
Vrhunac večeri je bio kada je pjevač benda odjednom rekao da žele sretan 20 rođendan jednoj Ani i zasvirali mi Sretan rođendan. smijeh
Bila sam više nego iznenađena. Curke puno vam hvala i volim vas!!!
Za kraj su otpjevali Hotel California i onda smo u 3 krenule doma...
Sve u svemu, nezaboravno, ono fakat, totalka, nezaboravno!!!!!

Kada bi ste me upitali da vam opišem svoj dosadašnji život ispleten usponima i padovima, suzama i osmijesima, tugom i srećom, nadanjima i sanjanjima, vjerojatno bi to potrajalo, iako nisam niti osvojila nobelovu nagradu za mir, niti otkrila lijek protiv raka, niti spasila svijet (ali tko bi ga zna što se u budućnosti može dogoditi) pa ću samo napisati nekolikio naputaka.
Oduvijek sam bila:


SANJALICA koja je sanjala nedostižno, sve idealizirala, težila ponekad za onim neostvarivim i nikad čvrsto nije stajala na zemlji.

ROMANTIČARKA koja sanja o princu na bijelom konju koji će jednom doći po nju da zajedno odjašu u vječnost, vjeruje u ljubav na prvi pogled, obožava gledati zalaske sunca, zaljubljena je u ljubav.

OTKVAČENA kada je dobra atmosfera i društvo

OSJEĆAJNA DUŠA koja ne može sakriti suze niti u jednoj tužnoj situaciji

OBOŽAVATELJICA
- GLAZBE
" Mislim da ne bih trebala imati drugih smrtničkih želja, ako bih uvijek imala obilje glazbe. Čini se da ona ubrizgava snagu u moje udove i ideje u moj mozak. Kao da život ide dalje bez napora, onda kada sam ispunjena glazbom" George Eliot
- ČOKOLADE I SVEGA SLATKOG.Dobar način za liječenje tuge i nakupljenja kolograma. Ali svejedno nikad nisam imala karakter da tom iskušenju odolim.
- PRAVEDNOSTIOduvijek mrzim nepravdu. Svi onih takozvanih bogataša koji se sve više bogate, dok siromašni sve više siromaše. Uspješnih karijera uz pokoju vezicu na visokom položaju i namještenih igra.
- DOBRE KNJIGE iz koje se može nešto i naučiti
- LJUBAVI u svakom pogledu te riječi

POMALO TRADICIONALNA OSOBA koja ponekad misli da se u krivo vrijeme rodila.

DOBRA DJEVOJKA koja se nada da je to istina....a sada neka drugi to prosude

I to vam je čudno biće otvorilo oči točno 10 do 10 ujutro na ovaj prekrasan dan prije 20 godina, pa joj zato poželite nešto lijepo....

"Čini mi se da želim imati neku važnost u igri vremena...Ono što je duboko, kao što je duboka ljubav, ja ću imati još dublje. Ono što je dobro kao što je ljubav dobra, ja ću imati još bolje. I onda ako vrijeme i prostor imaju nekog smisla, pripadat ću im."
Jennet Jourdemayne





Post je objavljen 29.04.2007. u 14:00 sati.