Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teaitropach

Marketing

još jedan vikend...

Jučer, hvala dragom Bogu nije bilo priprema, pa sam subotu jutro provela u gradu s mužem, tražeći haljinu za maturalnu koja je 6.6.Znam da imam još dosta vremena, ali ja to želim riješit sad i to je to! :)
Kavica na schpitzi je neizbježna, pa smo i to odradili...Kao i uvijek, sa prvim zrakama jačeg sunca, na cvjetni izbijaju i hrvatske kvazi zvijezde i zvijezdice, kvazi političari i tak to.U biti, kod nas je sve KVAZI!
Izmorilo me to traženje haljine..nisam našla niš, pa ak neko ima prijedlog di da gledam, budite ljubazni pa mi javite.
Cijeli tjedan sam čekala subotu navečer, jer je bilo otvorenje novouređenog zagrebačkog kluba "Euphoria", na šalati, točnije na mjestu svima nam drage i ne preželjene Papaye. A zapravo, bilo je i vrijeme da se nekaj s tim prostorom napravi...:) Uglavnom, pozivnice za subotu su bile podjeljene, popis se radio, mi smo morali bit tam. I bili smo...Bilo je i pol Zagreba! Iako nam se u početku činilo užasno dosadno i nimalo euforično,razmišljali smo o tome, kojim bi se riječima očaja izrazili, ipak na kraju je bilo dobro kad se rulja skupila, kad je DJ objavio dobrodošlicu, kad se popilo(kako tko)...
Jedva čekam ljeto, ljudi...BIT ĆE LUDO...sjećanja na slavne dane propale Papaye...



Teichsmijeh

Post je objavljen 29.04.2007. u 13:35 sati.