Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotter3002

Marketing

UKRADENA ZADNJA HP KNJIGA!!!!

Početak prodaje sedme knjige serijala o mladom čarobnjaku iz Hogwartsa zakazan je za 21. srpnja u ponoć i jednu minutu, no pirati su se već domogli rukopisa i s naslovnicom američkog izdanja plasirali ga na internet.

Ako ne želite saznati što će se desiti nemojte čitati dalje jer ćemo objaviti ukratko što će se desiti u sedmom djelu HP knjige

Možete odahnuti, Harry će preživjeti...
Iako je J. K. Rowling najavljivala da bi Harry Potter mogao umrijeti u sedmom nastavku knjige, to se ipak neće dogoditi. Upravo suprotno: Harry će se oženiti i dobiti sina te ga nazvatio po svom ocu Jamesu! Djevojka za kojom pati od početka knjige je Ginny, sestra njegova najboljeg prijatelja Rona Weasleya. I Ron će se oženiti – a kojom drugom nego pametnicom Hermionom. Njihovi dogogodišnji sukobi konačno su prerasli u ljubav. Ron, Hermiona i Harry čak su se pomirili s neprijateljem iz redova kuće Slytherin – Dracom Malfoyjem. No, nije priča baš za sve sretna. Profesor Snape osuđen je na doživotnu kaznu u zatvoru Azkaban. Nesretan kraj doživio je i bračni par Dursley, ujak i ujna kod kojih je Harry proveo mnoge nesretne dane. Ubijeni su, ali njihov sin Dudley ipak je preživio.

Sada, kako bi saznali je li to istina, morati cemo se jos malo pricekati...


Ljuta san na sebe što sam ovo pročitala ali se nisam mogla oduprijeti!!burninmadnamcor

Post je objavljen 29.04.2007. u 10:25 sati.