Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzmipare

Marketing

Miami - Chicago, pick h2 (-4,5)


Rijetko pišem analize, ali nakurila me 3. njihova tekma kad su se svi po forumima kleli u pobjedu Miami-a, a meni zaista nije bilo jasno zašto.
Shaq ipak ima 35 godina i hrpu kila. Ne sumnjam da bude sutra zabil dvadesetak koševa, ali svojom sporošću koči ekipu. Žao mi je Wade-a kojeg su na brzinu pokrpali (koljeno i rame) da ipak igra u play off-u. Nakon druge tekme je izjavio da "osjeća da mu tijelo nije kako treba, pa bude se više oslonil na mozak". U 3. tekmi je igrao 43. minute i postigao najviše od tih 3 utakmice. Gary Payton (nije ni igrao 2. i 3. tekmu) i Alonso Morning su već s pol mozga u penziji. Od ostalih igrača s klupe, standardno je dobar Antoine Walker (20 koševa u prvoj, 11, pa 12 u 3. tekmi) i nešto malo James Posey u zadnje dvije tekme (11 i 10 koševa). Ostatak ekipe ništa nije odigrao ovih dana, a izdvojio bih Jason Kapona koji ništa nije odigrao od kad se "oporavio" od ozljede.
Pat Riley je doktor košarke, ali čini mi se da mu ovaj put ni Ćiro Blažević ne pomogne u dizanju morala ekipi.
S druge strane je nabrijana ekipa koja je zadnjih par mjeseci zaboravila dal igra doma ili vani (prije uglavnom domaćinska ekipa). Uz konstantno odličnog Gordona i Denga, te boga obrane Wallace-a, uvijek neko iskoristi svoju priliku kad se udvaja spomenuti dvojac (G i D). Na 3. tekmi Hinrich i Nocioni - 32 koša, na 2. tekmi Hinrich-Nocioni-Brown-Sefolosha - 43 koša, a na 1. Nocioni-Sefolosha - 26 koševa.
Možda me subjektivnost pojela, pa zvučim bahato, ali čitajući izjave igrača i trenera, one koje stižu od Miamia mi stvarno zvuče utješno, a Chicagove napaljeno. Svi se slažu u jednome - ako Miami dobije ovu tekmu, može se puno toga promijeniti (misle u glavama valjda). Miami je prošle godine dva kola prošo dobivajući 4 tekme u nizu (NJ i Dallas). Wade veli da "We made history doing both, and for us to win this series, we have to make history again."
Slažem se s onom da "nikad ne podcjenjuj srce prvaka", ali po meni, jedini history koji bude se sutra dogodil je ispadanje aktualnog prvaka s 4:0 u prvom kolu.
I čiča miča.


Miami (h-4,5 za sad) - Chicago 2 thumbup 79:92
Miami - Chicago 2 2.40

I radi pada Miamia u nastavku tekme probal budem i
Miami (pk) - Chicago 1/2 8.25 thumbup 48:44/thumbup 79:92




Post je objavljen 28.04.2007. u 22:31 sati.