Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/exnihilamtisestru

Marketing

O festi.....

Kako svi vec znate ovaj petak je bila festa kod Pozzecca, sad cu za one koji neznaju malo opisati ljude,stvari i događaje koji su se dešavali te kobne noci.
Od kud pocet?......Ma pocet cu s Reneom,tj. Reneovim dolaskom po nas(mene i motia).Oko 5 i pol Rene zove motia na mobitel i govori o tome kako se nalazi pred Sestanovom kucom i kako nikog nema i kako mu se nitko ne javlja na telefon,naravno Sestan je bio doma a zasto telefon nije zvonio to samo Rene zna. Nakon nezgode sa Sestanom je Rene dosao po nas,i onda smo isli u Kaufland,tu smo imali malih problema s parkiranjem, al to prepustam Reneu da objasni.
Nakon Kauflanda na red stize Domagoj koji nam je ustupio liniju(koju je netko kasnije na festi malo ulupio).
Nakon shopinga i domota stigli smo kod Pozzecca i tako je festa pocela......
Iz postovanja prema nekim ljudima necu pisati imena nego cu to vama i vasoj masti prepustiti.
Samo sat vremena nakon sluzbenog pocetka feste _____ se bas razbila rakijom,tako da je cijelu noc bila u tehnickom nokautu.A osoba koja je trebala na nju pazit nije to bila u stanju uciniti jer se i on nalio.
Nakon njih su se ____ i _____napile toliko da su par sati lezale pred kucom i onda je jedna od njih,nakon sto su je polugolu predali njenoj majci, zavrsila na infuziji i testu na droge(al normalno da ih na jednoj seoskoj zabavi nije bilo).
Neke su osobe festu iskoristile da se po prvi put u zivotu izbiju iz cipela domacom rakijom i ostalim alkoholnim picima.Neki nisu pili uopce a neki jesu, al se nisu bas napili nego su samo bili veseli(u toj smo kategoriji ja i moti). I da moram jos spomenuti Filozofa(samo zato sto je stvarno jadan) koji je izjavljivao ljubav jednoj osobi,istoj osobi kojoj je i _____kasnije govorio koliko je voli.A kad smo vec kod ______,on je dosao u 22.30 na festu a u 22.32 je vec bio pijan,ta je zavrsio povracajuci prvo vani pa naknadno unutra.
Nemogu da ne spomenem ni necekivane goste(njih 7),koji su se dovukli do nas oko 1-2 ujutro.Gosti su bili jedan mix bosanaca i lokalnih seljacina od kojih je jedan recimo normalan(tj.bio bi normalan da nije bilo njegovog auta).
Evo toliko o festi, znam da bi bilo bolje da sam pisao imena ali.....
Mogao bi jos o festi al onda bi mi post bio ko od Marte a to ni u kojem slucaju ne zelim.
Zakljucak je da je festa uspijela iako mi je zao sto se nisam nalio, al prezivjet cu !A i morao sam pazit na one kojima je to uspijelo.
PORUKA POZZECCU:OCEMO JOS FESTA!!!!!!!I TO BRZO!!!!!!!

Svaka slicnost sa stvarnim ljudima,događajima ili mjestima je slucajna!

p.s.Ocekujte i slike sa feste ovih dana!!!

Post je objavljen 28.04.2007. u 23:41 sati.