Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

DA SE STARA LJUBAV VRATI.................

Moja stara ljubav je .........ples. Prije par dana dobila sam poziv da se ponovo vratim plesu. U stvari ideja je tek u početnoj fazi i više je to bilo: bili ti ponovo plesala kad bi.......Nisam sigurna, malo sam skeptična prema tim ponovnim masovnim okupljanjima. Neke stvari, možda.....Ipak smo nakon toliko godina mi neki novi ljudi, bez obzira koliko se dobro poznavali. Doduše, naše rukometašice, veteranke su uspile. Mislim da bi bilo bolje zadržat uspomene onakve kakve jesu. A one su.....lipe.....lipe. Bilo je to drukčije vrime. Ipak je prošlo dvadesetak godina. Tribalo je pobjedit sebe u svakom pogledu. Tribalo je najprije doć do I. grupe, onda se u njoj snać i izborit sebi misto među starijim plesačima. Onda je tribalo pobjedit sram, tremu. Još i sad se sićan prvog nastupa, tehnički i koreografski odlično izvedenog ali bez osmijeha ( šta je vrlo čudno za mene). Prvi i jedini takav. Još jedna stvar jako bitna ( sad će izgledat glupo, ali ponavljan bilo je to prije dvadesetak godina): bezbroj puta na tim našim nastupima i putovanjima imali smo zajednčke prostorije za presvlačenje, muškarci i žene. Dakle, skidanje u donje rublje. Jel tako da sad, u ovo današnje vrime izgleda glupo? Ali, virujte nije bilo baš ugodno u početku. A posli, vrlo brzo na to zaboravite, ne obazirete se, jer jednostavno morate.
I da, sad crv ne da mira. Kad se nečeg prihvatim radim to kako triba ili nikako. Odnosno, ja bi plesala ali bez velike obaveze jer kad Pomorac dođe to bi bilo u drugom planu. Onda su prioriteti drukčiji.
Mislim da se u ovu priču neću vraćat. Ali neću reč -nikad nebi- jer ko zna.... Ionako mi se čini da san u zadnje vrime počela činit čudne stvari, počev od ovog pisanja........a iman još nekih ideja......ludih.......svakakvih.......uh.........Recimo igranje malog baluna. Tile ja i Mlaja ali se predomislile. Ona ne može uskladit dva sporta. Ostale ideje..........drugi put.......ili....... još bolje da ih zadržim za sebe.


Post je objavljen 30.04.2007. u 00:02 sati.