Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rastegnut

Marketing

KUD KOJI MILI MOJI

Brad Pitt je jednom rekao kako svatko od nas ima pravo na pirjani paradajz i umak od patlidžana,pa sam se u skladu s tim i ponašao.POždero sam teglu pirjanog paradajza iliti rajčice i ekso pol litre umaka od patlidžana,te sve to zalio čašicom rakije.Krenuo sam prema šumi skupa sa svojim vjernim drugovima:Paloma 3-slojnim wc papirom i Jutarnjim listom.Tog sam se dana potpuno stopio s okolinom i postao jedno sa stablom sekvoje.Moćni je sokol kružio nebom dok nije preletio iznad mene...tada se strmopizdio dolje.
Kakve sad to ima veze i s čim?Nema...jednostavno sam odlučio dokazati kako i malen čovjek puna želuca može utjecati na prirodnu ravnotežu.Shvatite moju priču kao metaforu.
Neki ljudi na visokim pozicijama puno seru i zagađuju okoliš pridonoseći disbalansu u prirodi.Stvar je u tome što se u veliko govno ne može ugazit jer puno smrdi.


Zagonetka:
Kako razlikovati majčinu dušicu od sedam kila krumpira?

a)po mirisu-krumpir miriše po bakinim nogama
b)po okusu-krumpir ima okus po bakinim nogama
c)po boji-krumpir je plav
d)riba
e)krumpir je biljka kojom nazivamo gomolje krumpira, koji su krajnja zadebljanja podzemne stabljike.
Nadzemna stabljika je do prst debela, zeljasta 0,5 m visoka i uglasta. Listovi su nepravilno perasto razdijeljeni s jajolikim listićima.Plod je žućkasto-bijelo-zelenkasta boba. Razmnožavanje krumpira vrši se samo vegetativnim putem, tj. gomoljima.

Post je objavljen 28.04.2007. u 21:59 sati.