Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izzy69

Marketing

bend iz moje škole

o njima njihovim riječima:
intro: ljigava osoba pod imenom SOMEONE(mozda član Prašinara ili... ne znam) na moje razočaranje bijednog mlohavog karaktera pomislila je da ja iman nešto protiv Prosjaka ili Prašinara( Bog njima da sriću, dabogda snimili 28 albuma svaki, nabadali cure na kurac, žderali koku, pili viski, brisali guzicu eurima itd...) sad cu ja napisat samo za mog someonea nesto o povijesti prašinara iz mojih ociju...

1. faza:Jednog lijepog dana u skoli upadnem u pricu sa Franom i Tomon( mladim samozatajnim glazbenicima) i dodemo na temu kako oni imaju bend i bili tija ja doc na probe. Necu odugovlacit samo se sican prve postave Metalne prašine:
Lead/rythm guitar:Frane aka. Tom Cruise
Bass guitar:Tomo aka. Fez
Drums: Mima aka. Bitch
Klavijature: Zlajo aka. Balkan boy
Vocal: Marin aka. Vuky

To su meni bila najdraza vremena Metalne prašine. Tija bi pohvalit Franu koji iako nema nekih gitarskih sposobnosti ima odlicne sposobnosti pisanja tekstova, i na tome mu se divim.

Nismo znali nista, bili smo ocajni, al smo bili uzivljeni u to i cvalo je prijateljstvo medu nama. Sicate li se Frane, Tomo, Mime, Zlajo hitova Metalne prašine: Srce kameno, Novo vrijeme, Metalna prasina, obrada Muskarci ne placu. Kako smo uzivali.

Najvece razoćaranje i po meni je sve tad lagano pocelo da ide nizbrdo bilo je odlazak ZLAJE!!! jednog od najcjenjenijih pojedinaca cile ekipe zvane Jetra!!!

2. faza: Je dolazak Dene i Rilje( 2 vrsna mlada gitarista) iako totalno razlicitih stilova veoma ucinkoviti u izvodenju glazbenih reprodukcija koji su popravili stanje u bendu uvelike ali su uskoro počele svađice i podjebavanja jer je svak tija bit frontmen:) (svak je tira po svom). U pocetku mi je bilo dobro dok nisu pocela prepucavanja (Rilje, Dena) vs (Tomo, Frane, Mime) i vuky sudija!!! Svaki put Tomino histerično ponasanje, Denino sviranje i filozofiranje. Pa veoma glupa svada oce li se bend zvati Prašina ili Metalna prašina. Franin "odlazak iz benda" i najgore od svega prva svirka. za koju niko nije bija spreman. Rezultirala je onim cime jest. Publicitet i publika je dragi moji uništila Metalnu prasinu. Otpuhala je prasinu sa oaze prijateljstva; dovela na mjesto licemjerja.NE ZNAN KAKO JE SADA, ALI PRIJE JE BILO BOLJE!!! A jebiga................
Za dobra stara vremena pjesma SRCE KAMENO by Metalna prašina

jedna njihova pjesma:

SRCE KAMENO

Zašto je baš tebe
Sudba dovela do mene
Zašto nekim drugim
Putem nije krenula
Moja želja da Volim
Sa Tobom je uvenila...

Ušla je u moje srce brzo
Kao igla otrova
Kroz vene mi kolao otrov
Otrov njenog poljubcaaaaa

Srce kameno, zašto si baš mene slomilo
Srce kameno, nek je prokletooo.

U duši mojoj našla je svoj dom
Naopako ga okrenula
A poslje tog ostala je bol
I tužna sjećanja

Kad sam je zavolio ja
Naglo je otišla
A meni je ostala
Ruševina od srcaaa

Srce kameno, zašto si baš mene slomilo
Srce kameno, nek je prokleto!!!!!!!!!!!




Post je objavljen 28.04.2007. u 21:01 sati.