Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brouhaha

Marketing

Give me five!

give me five



Opet neke štafete... ali ne razumijem zašto se uvijek pojavljuje broj 5? Lako je izabrati pet stvari koje su ti najdraže, aj navedi samo dvije! Teže bi se odlučivalo. Kad sam pročitala kod ledene boginje da treba navesti nekih pet stvari iste vrste, pa navesti pet blogera koji će to isto napraviti, odmah su mi pali na pamet prsti. Ima ih pet na svakoj ruci, svaki od tih pet ima nešto zajedničko i svaki ima svoju svrhu

palac gore Prvo što mi je palo na pamet je "palac gore". Ne znam tko ga još upotrebaljava u tu svrhu osim u filmovima? Kao "prava stvar" ili "good for you!". Dobro posluži još i za pravljenje razmaka kad pišemo po tipkovnici. I naravno, teško bi bez njega mogli pisati olovkom. Bez njega ništa od masaže. Dosta koristan prst.




za kopat nos Idealan za kopanje nosa. Mislim da ima najbolju gipkost i savitljivost od svih prstiju. U paru idealan za istiskivanje bubuljica. Dalje, u suradnji sa srednjim prstom služi za držanje cigarete. Isto tako, služi za nepristojno upiranje prstom u neku osobu ili stvar. Najzaposleniji i najprljaviji prst od svih.




srednji prst Naravno, svi znamo čemu on služi. Diskretno pokazivanje srednjeg prsta bi bilo: lagano prelaženje tim prstom preko obrve i pogled u stranu. I da ne zaboravim, najdulji je od svih prstiju pa zato valjda i omiljeni za guranje u neke rupe i rupice. Najzločestiji prst.





prstenjak Ah... mislim da ga žene obožavaju. Jer kad se stavi prsten na taj prst, onda se valjda ostvaruju snovi. A pogotovo ako je ukrašen dijamantima. Najromantičniji i po meni prilično beskoristan prst.





mali prst Dobro posluži kad nas zasvrbi uho. Često ga podižemo kad pijemo iz čaše. Neki muški vole pustiti nokat na tom prstu da bude duži od ostalih. Ali stvarno ne razumijem one koji stavljaju "pečatnjak" na njega. "Najseljačkiji" prst od svih definitivno.





Ali kakvi god bili, bez njih je teško. Mislim da bi ih trebala osigurati kao J.Lo dupe.

Štafetu sam shvatila ovako, a proslijeđujem ju svakom petom blogeru koji ostavi komentar.

Post je objavljen 28.04.2007. u 13:09 sati.