Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cooperlife

Marketing

EVO ME DOMA

Ahhhh dosta je prošlo a da vam se nisam javila šta ne..... e pa evo javljam se!! putovala sam od 13:30 do 19:15 umoooooorna ko cucakSmileyCentral.comotišla sam odmah van di je bilo dosadno za popizdit!!!!!!
ŠTO SE DOGAĐALO OD ZADNJEG POSTA?????
Puno toga.... u četvrtak sam pukla totalka.... šutjela SmileyCentral.com sam otprilike 13 sati (računajući noć) od 21:30 do 10:30 idući dan... nisam išla u školu i skoro mi je razrednica te sate neopravdala.. al izvukla sam se! Melita me šamarala da mi je lice bilo crveno a ja sam joj se samo nasmijala u facu... irina me tukla ja sam i dalje šutila. da i profesor je htio zvat hitnu... no na kraju sam progovorila i sve je bilo ok do jučerašnjeg četvrtka..... no to nije za javnost SmileyCentral.com
NO IMA I DOBRIH STVARI
Nisam vam pričala o Kosturu... jedan dečko koji mi se sviđa al s kojim sam se svađala prije no što sam to skužila... danas smo trebali ić na SmileyCentral.com ali ja sam morala ić doma.... itd itd zato imam dogovor za idući tjedan... (za vatrenu Suzy u Cobru hahaha) Ajd čujemo se sutra ako se ne uvalim u neko sranje što je vrlo moguće!!!!!!!!!!


NAJVAŽINIJE JE DA SAM JA MALO DOMA
SmileyCentral.com


Post je objavljen 27.04.2007. u 23:07 sati.