Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Evo me:)

Nisam cijeli tjedan bila dostupna kompovima jer nisam bila na faxu, a nije mi se dalo cimerici smetat, a i spavala sam skoro po cijele dane, bila umorna od praxe tako da eto tek danas gledam blog i vidim svasta:) Vidim i da sam dobila zadatak pa cu ga sa zadovoljstvom napraviti. Al prvo cu dat kratak osvrt na praksu. Bila sam , kao sto rekoh u OŠ u Pripizdini, ali dobro..Svaki dan se dizala u 6 i 45, sto ajde ni nije taako lose kao sto sam mislila. Busom mi od mene do škole treba negdje pol sata. Imala sam 2.razred, slatkici su stvarno:) Bilo mi je 8 Roma u razredu. I moram priznat dobro su uklopljeni u razred, nitko nije izoliran zato "jer je Rom", slazu se uglavnom. Ima jedan mali, a sladak je ful, Điđi mu nadimak, a nije mu mjesto u ovoj skoli redovnoj. Ne zna pisat, zna tek poneko slovo, ima disleksiju, diskalkuliju i smanjene neke sposobnosti, a roditeljima se zivo fucka, uopće ne dolaze u školu, njegova učiteljica ih ni ne poznaje. Istukla bi takve ljude. A mali simpatican. A ne mozes mu objasnit, jednostavno ne razumije. Jednoj maloj Romkinji, Prenavera se zove sam bila ful draga, kad joj nes iz matematike (!) nije bilo jasno ne bi isla pitat učiteljicu nego mene:) Danas sam odrzala sat hrvatskog i slusali su me uglavnom:) Dobro je prošlo:) Uglavnom, lijepo mi je bilo i ovo je prvi put da nakon praxe nisam plakala za djecom. Prvi put. A nije da mi nisu dragi. Jesu, itekako, ali ne znam...ne znam zasto. U utorak mi je zafalilo slatkog i odem u dućan blizu stana di sam skoro svaki dan. I razmisljam sta cu, uzela bi milku od jagode i jos sma htjela onaj sladoled ima jedan Jaffa - fin je. I dok sam dosla na red proslo 5 min negdje. Kaze zena izvolite, a ja ispalim: JEDNU MILKU OD ČOKOLADE! I gledam..cek cek..sta sam rekla?? Pocnem se smijat i kazem joj milku od jagode, pa se i ona nasmijala:D I onda izađem iz ducana i smijem se po putu do stana i mislim si sta ce mi ljudi rec:D Jucer opet odem u taj ducan, ista zena je bila..kaze mi "Izvolite", ja stojim nasred dućana, zbunjeno gledam i kazem : "Ja ne znam po sta sam dosla" i opet se počnem smijat. I na kraju kupim neki sok:D Biserka! Svasta samnom.

Dobih zadatak od južnjačke utjehe da napisem mojih top 5 pjesama. E sad...to će bit malo teze, ali evo, napravit cu 2 topa 5, jedan hrvatski (jer te pjesme ne mogu nac na radio blogu da stavim da ih cujete) i jedan top strano.
Pa eto, prvo hrvatsko.
Evo to u zadnje vrijeme slusam pa cu staviti:

1. Gibo: Anđeo u tebi

2. Gibo: Vrime da se pomirin sa svitom

3.Gibo: Hodaj

4. Toše Proeski: Mala

5. Prljavci: Kao


Inače, od hrvatskih uglavnom slušam Gibota i Prljavce, oni su mi broj 1. U biti Toše nije Hrvat, ali pjesma je na hrvatskom pa eto:D

A sad strano....ovo je onako..na blef, što mi je prvo palo na pamet:

1. ATB - Hold you


Ovo je pjesma koju obozava i Alex, a meni je ta pjesma bila super još davno iz srednje tako da eto, proglasila sam je našom pjesmom i ona mi je broj 1.

2. Alice Cooper - Poison


Ova pjesma mi je dosta napaljujuća, moram priznati:)

3. Ben E. King - Stand by me


Ova pjesma mi je jako prirasla srcu još otkad sam pogledala film istoimeni u kojem glumi River Phoenix. Otad volim ovu pjesmu..ali je vec dugo nisam slusala...

4. RHCP - Universally speaking


Ovu pjesmu obozavam, mislim da mi je to njihova najdraza pjesma.

5. RHCP - Throw away your tv


Ovu pjesmu volim zbog basa:) Ful zakon:)

Inače, nije da su mi ovo najdraze pjesme svijeta, ja imam razne faze i svaki put me puca nesto drugo,ali evo, ove su mi prve pale na pamet i mogu ih uvijek poslusati:)

Zadatak predajem ovim ljudima:

- Dream girl
- Little
- djevojka zamišljena pogleda
- nobody
- Suziiiii

Eto...ne znam dal sam vas usrecila s tim ili nesto drugo al eto:) Uzivajte mi! :)

Što se tiče one ankete za gl.grad Madagaskara - već je i vrijeme da stavim drugu, evo rezultata:)
Za Maputo vas je glasalo 2.
Za Antananarivo 3
Za Mbabane 4
Za Pretoriu 0
Za Zagreb 4!!!!!! - ne znam jel to neslana šala ili je netko stvarno malo...glup.
NijedaN 3

Objavljujem da je točan odgovor ANTANANARIVO i čestitam onima koji su glasali za njega:) A sada ću vam pripremiti novu anketu, pa bacite oko:)


Post je objavljen 27.04.2007. u 16:40 sati.