Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pollock

Marketing

EVO EVO

Zadnjih par dana nisam ništa pisao kao što vidite iz priloženog. Kraj je školske godine pa sam iscrpljen učenjem i maturalnim radom. Tko neradi ništa cijelu školsku godinu mora to nadoknaditi zadnja 2 mjeseca. Imam mali milijun ideja za blog, no budući da sam i nju ovih dana zapostavio pisat ću o gitari.
Kako da počnem... a ha ... taj komad drveta i metala kako se na prvi pogled čini nije samo to, mislim meni nije, ja je više promatram kao neku osobu... ...nakon ove rečenice vjerojatno ćete zakljužiti da je kraj šk. godine kod mene izazavao kakav psihički poremećaj. Nebih isključio tu mogućnost, ali da vidimo što moj bolesni um ima reći...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...da se vratim na ono prije, tu zaluđenost komadom drveta i metala možete razumjeti samo ako volite glazbu. Kad pokušate odsvirati neku pjesmu i ne ide vam baš najbolje malo ste razočarani, ali nakon mjesec dana vježbe «svladate» tu istu stvar i to je nevjerojatan osjećaj. To je ono što volim kod gitare, kakav si ti prema njoj takva je i ona prema tebi, sve ti vrati. To vam daje samopouzdanja i čini mi se da postanete bolja osoba,- u svakom slučaju promijeni vas.
Uz one bezbrojene sate vježbe zaboravite stvari koje vas trenutno muče, opustite se, imate više strpljenja za druge ljude.
Gitara je idealan instrument za teenagere, prvo- nije nužno znati note, tako da je moždana aktivnost svedena na minimum i drugo- osim već nabrojanih vrlina bit ćete «faca» u društvu ako znate neku dobru stvar odsvirati.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Svašta sam tu «nadrobio» na vrhuncu svoje opijenosti – metalom drvetom i glazbom... ali što je tu je...


Post je objavljen 27.04.2007. u 15:38 sati.