Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allovertheworld13

Marketing

BEYONCE & CIARA

U posljednje vrijeme Beyonce i Ciara naprasno su postale izuzetno ''muzevne''. U novom Beyonceinom spotu ''Upgrade you'' B glumi svog zarucnika Jay-Z-ja,dok se Ciara u spotu ''Like a boy'' pojavljuje odjevena kao musko i izjavljuje:2007. Ladies, ''I think it's time to switch roles''. B. je ocigledno inspiraciju pronasla u svom zarucniku:'' Nije mi drzao ''satove''. Toliko puta sam ga gledala prilikom nastupa,da sam ga skinula do detalja.'' B kaze da joj je bilo jako neugodno odglumiti te scene pred jay-Z.jem,pa je on morao napustiti prostoriju. ''bilo je jako zabavno ponasati se kao musko!'', kaze B. iako je publika navikla vidjeti u zenstvenom izdanju,beyonce tvrdi da u privatnom zivotu uopce nije takva. ''Po prirodi sam nestasna. Na poslu se ponasam poslovno,a to podrazumijeva musku cvrstinu i upornost. Uopce nisam osjetljiva kada je posao u pitanju. Mislim, ako treba,skakala bih i u prasinu!'',kaze ona.
A kako stvari stoje s Ciarom? dok je Beyonce bilo dovoljno da baci pogled preko ramena,ugleda svog dragog i dobije inspiraciju,Ciara je proucavala Jay-Z-jeve spotove. U spotu se pojavljuje u dvije macho verzije-kao rocker,s tetovazama po rukama i u trapericama,a u drugoj inacici obucena je kompletno u musko odijelo. Zapravo Ciara je ispala mjesavina Allena Iversona,frizure Snoop Dogga,igre Omariona,s blagom primjesom Michaela Jacksona u spotu''Smooth Criminal.''
Jedan dan na snimanju smo se sve presvukle u muskarce:bilo je tako smijesno vidjeti super zenstvene igracice tako obucene! Valjale smo se od smijeha!''.prica Ciara.
A evo i spot::::



JA VOLIM BEYONCE I CIARU,A VI?!?!

Post je objavljen 27.04.2007. u 14:12 sati.