Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/7b0legends

Marketing

Nema naslova

Eto, i ja pišem post ( jednom za promjenu ). Ja ću se malo povesti za Mijom, jedino što ću ja napisati za sve.

DOMINIK - hmmm... što reći. Čovjek je O.K. iako ima svoje žute minute ( don't we all? ). Trenutno mi je malo splasnulo povjerenje u njega, a on zna i zašto... nadam se da će to popraviti.
FRANKO - O.K., ovo je stvarno teško pitanje. Čovjek je lud za ratovima, posebno za II. svjetskim, što je meni pomalo simpatično ( što ne znači da sam zaljubljena u njega, nego to znači da je zgodno to što je lud za ratovima, jer netko mora biti ). Well, član je mog razreda, ne znam više što bih dodala na to.
HRIBA - on je dosta povučen, pa zapravo ne znam kakav je on. Obično je tih i miran. On i ja samo u nižim razredima ( pod tim mislim na ono od 1. - 4. )... kako da to sročim... on je rekao da sam ja njega poljubila u WcC- u ( ŠTO SVAKAKO NISAM!!!), ali mislim da sam to samo ja zapamtila...
FRANKA - prilično draga osoba i jedna od mojih boljih frendica. Ima slične interese kao i ja ( što se tiče knjiga i nekih filmova ). wave Franki. Btw, jesmo njoj dali adresu Image Hosted by ImageShack.us ?
LARA - jedna od osnivačica ovog bloga. Super cura koja se voli smijati ( a ja ju volim nasmijavati smijeh ). Lara mi se jednostavno sviđa kao osoba.
MARIO - hmm... pa, eto, reći ću da je OK. Moram mu priznati da se popravlja thumbup.
DABAR - Dabar je, što bi rekli Amerikanci " piece of work ". Ima tanke živce i svaku uvredu ( pa čak i onu izrečenu u šali ) vraća nazada deset puta goru. Ali ipak je on OK lik.
MARIĆ - od nedavno sjedim s njim na zemljopisu. On je OK lik, iako se ponekad pravi da je neka "faca" ( ako znaš adresu, nemoj se ljutiti, jer ja to tako vidim ). Ipak, te "faca" faze su dosta rijetke, po mojem mišljenju. Ma, dobar je on, al ima svoje kikseve...
MARTINELI - o njemu jedino znam da trenira košarku. Tko bi znao što se njemu mota po glavi...
PILJIĆ - e, Piljiću, Piljiću... pa, dobro, nije ni on totalno propao... ali neću ga svrstati u kategoriju "mladih nada 7.b"...
PUGAR - i on nam je mustra kakve nema. Malo je puknut u glavu, ali je zapravo prilično OK kad se ne pravi da je luđak i da je smiješan. Voli SF stvari. On je, kako ostali dečki kažu, inteligentan naughty.
NIVES - OK, ta cura je isto malo opičena, i zna me poprilično iživcirati. Nekad kaže neku glupost za koju misli da je smiješna i onda se smije vlastitoj gluposti, a nikome drugome nije smiješno. Ipak, cura je OK.
DUNJA - ne znam kaj da velim za nju. Baš je glupača i užasno me živcira roflroflrofl Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us.
ŠPOLJARIĆ - ne bih baš ni njega svrstala u "mlade nade". Ali čovjek je OK, iako ponekad i on ima svoje žute minute.
AJLA - well, Ajla je simpa, ali je skoro nikad nema, pa ne znam šta da kažem o njoj... navodno dolazi opet idući tjedan.
IVICA - ma, on je OK. Ima žicu za matematiku, ali mu više nije baš nategnuta. Nadam se da će to popraviti. Ima dobar smisao za humor.
MIJA - također jedna od osnivačica ovog bloga. Ona je meni super i u zadnje vrijeme smo se dosta zbližile. Go, Mija thumbup!
VANESSA - ne znam šta da za nju napišem. Pomalo me živcira samom sobom i svojim načinom svega... ma drek pomalo. Umjesto pomalo ide UŽASNO.
DORIAN - i on je mustra kakve nema, i slažem se s Mijom kad kaže da se užasno smije ( sorry, ali zvučiš ko neki majmun ). Ali on je OK lik.

To zaključuje moj razred. Nadam se da se nitko nije previše uvrijedio. Ja sam samo iskrena, a to pak nije grijeh. A i ja se bolje osjećam kad natipkam istinu, a ne kad natipkam hrpu izmišljotin.a. Ja volim svoj razred ovakav kakav je, i da nekog nema mislim da to zapravo ne bi bilo to.Pozdrav mom divnom razredu wave wave wave.

Written by: dunjchi
Image Hosted by ImageShack.us

Ako ima pravopisnih pogrešaka, žalim, ali nije mi se dalo provjeravati.


Post je objavljen 26.04.2007. u 14:07 sati.