Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Prince javno ismijao Paris Hilton

PARIS HILTON nedavno je (ponovo) bila predmetom poruge, a ovaj put našla se na crnoj listi svog velikog idola i pjevača nezaboravnog hita "Purple rain", Princea, (ne)poznatijeg kao The Artist.

Kako javlja američki tabloid Us Weekly, 26-godišnja Hilton pojavila se nedavno na Princeovoj gaži koju je odrađivao u jednoj lasvegaškoj kockarnici, a nakon što ju je pjevač primjetio u publici, pozvao ju je da mu se pridruži na pozornici.

Pažnje nezasitna Hilton poziv je oduševljeno prihvatila, no po dolasku na pozornicu dočekao ju je hladan tuš, kada je Prince pjevačicu pozdravio s najavom "Da vidimo zna li doista pjevati". Paris mu je odgovorila demonstrativnim napuštanjem pozornice, a kako kažu svjedoci, američka se "princeza" na mini koncertu zadržala tek toliko da posluša još dvije pjesme, a zatim se izgubila.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Tabloid je priču objavio kao svjedočanstvo prisutnih, iz Princeovog glasnogovorništva priču nisu željeli ni potvrditi ni demantirati, dok je Hiltoničina služba za odnose s javnošću priču nazvala lažnom.

Post je objavljen 27.04.2007. u 14:14 sati.