Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlocestamala15

Marketing

PRIJATELJSTVO

"Prijateljstvo je zvijezda koja zivot krasi,a uspomena ju cuva da se ne ugasi"-jedna je od pjesmica koje su nam cesto pisali u spomenare i leksikone tijekom osnovne skole.Tad je bilo vazno nesto sto se rimuje,a autori su vjerovatno tek kasnije,kad su malo porasli,svatili znacenje toga.
Jos od malih nogu smo se druzili s klincima u pješčaniku,u parku,trcali s nekim,dijelili igracke s nekim od nasih vrsnjaka.
onda su uslijedile duge igre s barbikama/auticima,a ubrzo je dosla skola,gdje smo stvarali prve prave prijatelje,od kojih ce nam neki ostat za cijeli zivot.
Nakon godina igre i zafrkavanja,prijatelji nam postaju nesto vise-osobe kojima cemo reci sve sto nam se dogada,sve sto nas muci,s kojima cemo pricati bas o svemu.I takvi razgovori nam postanu jako vazni.
Nije dobro orjentirati se samo na jedan mali krug ljudi-covjek mora stalno siriti poznanstva i uvijek stvarati prijatelje.Jer onaj koji ih ima,sretan je.Naravno,postoji razlika izmedu poznanika i prijatelja,ali naravno i takva prijateljstva se mogu pretvoriti u dugo i prekrasno druzenje.Normalno je da se ne moze sa svakim koga znas bit najbolji prijatelj za cijeli zivot....
Dogada se da nam oni s kojima se druzimo jos od kad smo bili klinci ostaju pravi prijatelji za cijeli zivot,oni koje znamo godinama i u koje se mozemo pouzdati.....Ali ni to nije pravilo,jer prijatelji se stjecu tijekom cijelog zivota,pa se dogodi da se s nekim upoznas i ubrzo ste stvarno super prijatelji koji mogu pricat o svemu.
NO,ono o cemu sam htjela pisat ovaj post je to sto zapravo znaci ono pravo,istinsko prijateljstvo.
Imate li takve prijatelje ili prijateljice kojima mozete reci bas sve?????
Od toga kakvu pizzu volite,kakva vam je obitelj,tko vam se svida,pa do dubokoumnijih tema,a da budete sasvim sigurni da ta osoba to nece ismijavati ono sto joj kazete,pa makar imala i drugacije stajaliste.......
Super je imati takvog prijatelja kojem se mozes obratiti za pomoc,onaj za kojeg znas da te nece odbit i "klipsa" sa tobom svugdi,makar mu se i ne da,onaj kojeg mozes nazvat bez pretjeranog razmisljanja o tome oce li te okantat il nee.
Prijateljstvo ne znaci nuzno slaganje u svemu-pa nismo vezani pupcanaom vrpcom.To ne podrazumjeva identicnost dvije osobe.Ali vazno je to da se i ta razlicitost postuje i prihvaca,uci jedan od drugog.Osim toga,vazna je obostranost.......
Nakon ovog teksta shvacam da sam sretna sto imam takve prijatelje.....a kad shvatimo sto imamo,onda to treba cijeniti i cuvati... HVALA BOGU STO IMAM SVOJE PRIJATELJICE ,A OPET NAJVISE SAM ZAHVALNA NA MARTINI.........-DA NEMA NJE NEBI BILA TU GDJE SAM.. TO JE CURA KAKVA SE NE NALAZI..... PUNO HVALA zna ona na cemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!cerekcerekkiss

Image Hosted by ImageShack.us

pHoTo bY:eMo KiD




Post je objavljen 27.04.2007. u 10:09 sati.