Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

smuđevi

Sinoć sam isplanirala mirnu večer u kupaonici koja bi uključivala tuširanje, brijanje i mazanje razno raznim kremama, nakon čega bi uslijedilo gledanje serije Reži me.
I tako sam lijepo ušla u svoju kupaonicu da bih skužila da se moja draga mačka popišala preko ruba wc-a, doviđenja uređivanje, dobar dan domestos. Uzela sam tako lijepo rukavice, domestos i rifljaj. Sve sam tako lijepo oprala, dezinficirala, taman sam namjeravala uskočiti pod tuš, kad evo ti dragog s pecanaja. Upecao dva smuđa, velika, ogromna smuđa, i to nisu ribičke priče, zaista su ogromni. Nosao ih je tako, dragi, po cijeloj kući, kao pas ili neka druga grabežljivica kad pokazuje plijen, ne moram ni naglašavati da je zasmrdio cijelu kuću pokazujući te dvije ribetine, koje na ovom bi mjestu bilo zgodno za napomenuti, imaju ogromne zube, takomisvega, više ne ulazim u Dravu. I nakon pokazivanja pljena, stavio ih dragi u tuš kabinu, zasukao rukave, uzeo nož i ajmo na čišćenje. Prvo guljenje ljusaka, onda crijeva i ostali unutarnji organi.
Meni je prošla i serija i vrijeme i još se nisam bila istuširala, ni napravila sve što sam imala u planu. Koje sranje, od čiste sam sebičnosti ispljuvala te dvije ribe i cijeli ritual njihova čišćenja i zaklela sam se da ih neću ni jesti ni gledati.
Sad kad razmislim stvarno sam kučka, moj mi je alfa mužjak po prvi puta donio kući nešto što je sam ulovio, a po njegovu zadovoljnom osmijehu mogla sam shvatiti koliko je to muškarcima bitno u životu, a ja sam ga totalno zalila hladnom vodom, stvarno sam prava ženska pizda.
Ako nije kasno, dragi, svaka čast!

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 27.04.2007. u 08:46 sati.