Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

28.4.2007.

Hampton & Richmond – Slough OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 8/10
Hampton & Richmond – Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 3/10
Hampton & Richmond – Slough 7+ GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10


Kakav bi to bio zadnji dan sezone bez legendarnog Slougha? Ma i da igraju protiv predzadnje momcadi Ryman Premier lige, opet bih odigrao ili na njihov poraz ili na neki OVER, a kako necu sad kad dolaze u goste prvacima. Hampton & Richmond, doduse, prvo mora dobiti ovu tekmu, a tek onda poceti slaviti, no sanse da im Slough uzme bod otprilike su jednake sansama da Hrvatska i Madjarska ipak nekako dobiju domacinstvo Europskog prvenstva, zajedno s isprikom, buketom cvijeca i bombonijerom. No, koeficijenti na obicnu i hendi pobjedu Hamptona su jednostavno preniski da bi ih se isplatilo odigrati.

Slough je, da rezimiram po posljednji put, uvjerljivo najgora momcad u Ryman ligi, omjer im je 4-6-31 (gol razlika 24:119), a gostujuci omjer 3-3-14 (gol razlika 16:61). U zadnjih 17 tekmi imaju 14 poraza (vecina s hendikepom, naravno) i 3 remija (kod ne bas briljantne Folkestone Invicte pocetkom ozujka, doma protiv on/off ekipe Margatea i kod loseg Ashforda pocetkom travnja), a gol razlika u zadnjih 11 tekmi im je 3:46 (u prosjeku 4 i pol gola po tekmi). Sutra ce im, btw, ponovo nedostajati i suspendirani Moleski. Odigrali su vec dvije 7+ tekme ove sezone, jos su par puta bili blizu. Da sam ja navijac Hamptona, znam sto bi me u subotu jako razveselilo – jedna velicanstvena pobjeda s 5, 6, 7 golova razlike.

Na domacinskim tekmama Hamptona u prosjeku pada 3.3 gola. Ove sezone su odigrali samo jednu 7+ tekmu, no jos par puta su bili blizu. Ovosezonski omjer im je 23-10-8 (gol razlika 73:51), a doma imaju omjer 10-6-4 (gol razlika 35:30). Dakle, ni zabijanje, a niti primanje golova nije im strano. Od zadnjih 7 tekmi, na 4 je palo 4 ili vise golova, a Slough je ionako, kao sto svi znamo, kategorija za sebe. Nadam se da se Hampton nece zadovoljiti nekom bezveznom pobjedom 2:0 jer tko zna kad ce iduci put imati priliku za zabijanje dvoznamenkastog broja golova. Ne pretjerujem, Slough je od 2. Bromleyja izgubio 0:8, a od 5. Wimbledona 0:9. Na tekmama Bromleyja ove je sezone palo isto toliko golova koliko i na tekmama Hamptona, a na tekmama Wimbledona palo je i manje golova, tako da s pravom ocekujem uvjerljivu pobjedu domacina.

FT 4:2




Billericay – Leyton 1 (1.45 @Stanleybet) 7/10
(-1) Billericay – Leyton 1 (2.15 @Stanleybet) 2/10


Premda je Billericayju bod dovoljan za play-off mjesto, pobjeda i eventualni kiks Chelmsforda osigurali bi im prednost domaceg terena u play-offu.

Billericay je najbolja domacinska momcad Ryman Premier lige, omjer im je 14-5-1, a gol razlika 38:9. U posljednjih 7 domacinskih tekmi imaju 6 pobjeda i poraz od dobrog Ramsgatea, a nakon dva gostujuca poraza (bilo je tu i suspenzija i ozljeda...), vrijeme je da navijacima priuste novi razlog za slavlje. Ekipe kakva je Leyton u pravilu uvjerljivo pobjedjuju, a sada imaju i razlog za osvetu – Leyton ih je na svom terenu u prosincu pobjedio 3:2. Bez brige, Billericay je u gostima znatno losiji nego doma, a i Leyton je tada igrao puno bolje nego sto igra u zadnje vrijeme.

Leyton, naime, u zadnjih 9 tekmi ima 8 poraza i jednu domacinsku pobjedu, gostujuci omjer ove sezone im je 5-6-9 (gol razlika 25:35), imaju 5 gostujucih poraza zaredom (gol razlika 3:14) i dva uvjerljiva (0:3) poraza zaredom. Imaju i problema sa suspenzijama, opet ce im nedostajati dvojica standardnih, Alderton i Sophocleus. Opcenito su vrlo gruba momcad tako da bi im se mozda moglo dogoditi i novo iskljucenje...

Billericayju se vraca donedavno ozlijedjeni napadac Joe Flack koji im je itekako nedostajao prosle subote, kad su kod 2. Bromleyja izgubili 0:1. Trener Leytona, kako se sezona blizi kraju, sve cesce daje priliku mladjim igracima. Evo sto je izjavio nakon 0:3 poraza od Hamptona: 'If you were looking for a positive, you could say our younger players did quite well for us again, but really it was just a typical end of season game. We were hoping that we could go out and spoil their party. That was the only thing we had to play for, but it didn't work out that way'.

FT 2:0



Post je objavljen 27.04.2007. u 02:35 sati.