Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Mesić je oskrvnitelj "Jasenovca"


Marin TOMULIĆ
Francuska


Svjedočenja Geoffreya NICE, Grahama BLEWITTA i Johna CENCICHA potvrđuju informacije francuskih obavještajnih službi da su Brijunski transkripti, kao i večina dokumenata na bazi kojih je Carla Del PONTE podignula optužnicu protiv hrvatskih generala i hrvatske države, falsificirani.

Njihova svedočenja isto tako potvrđuju da se radi o zavjeri Carle Del PONTE, Beograda i Zagreba (Stjepan MESIĆ i Ivica RAČAN) koje je cilj bio falsificiranje povijesnih događaja.

Medijske intervencije gore navedenih, nekad visokih dužnosnika Međunarodnog Kaznenog Suda u Haagu, ukazuju da su se SAD, Velika Britanija, Francuska i Njemačka napokon odlučili izravno intervenirati na ovim prostorima promreženim institucionaiziranom zločinačkom organizacijom pod kontrolom regionalnih obavještajnih jugoslavenskih tajnih službi udruženih u istom projektu – krivotvorenjem povjesnih događaja poništiti legalnu i legitimnu emancipaciju hrvatskog naroda, muslimana i Hrvata u BiH te spriječiti samostalnost Kosova, a sve to u cilju obnove nekih novih jugoslavenskih asocijacija.

Stjepan MESIĆ, svijestan skorih neminovnih događaja, nedavno je u Jasenovcu zazivao u pomoć „antifašiste“ i to protiv hrvatskog naroda kojeg je u svom govoru kolektivno optužio za ustaške zločine protiv židovskog naroda.

Stjepan MESIĆ, oskvrnitelj židovske grobnice udovice Ane JENDRIŠ – JELESIĆ, svojom je prisutnošću u Jasenovcu oskvrnuo mauzolej žrtava zločina i teško uvrijedio židovski narod, hrvatski narod i hrvatsku državu.

U cilju zbijanja redova u obrani protiv demokratskih snaga i međunarodne zajednice, Stjepan MESIĆ pomoću sudca Županijskog suda u Zagrebu Marijana GARCA, ortaka i prijatelja Žarka PAVLINE, oslobađa članove svoje zločinačke organizacije, odgovorne za desetine ubojstava, Marka NIKOLIĆA i Nikicu JELAVIĆA.

Uvjeren sam da Stjepanu MESIĆU i Marijanu GARCU ne preostaje dosta vremena za oslobađanje i Hrvoja PETRAČA.

Sudac Marijan GARAC je 2001. kao istražni sudac, dao nalog za pritvaranje udovice Ane JENDRIŠ–JELESIĆ te tako pomagao Stjepanu MESIĆU i Žarku PAVLINI da na miru rasprodaju opljačkanu imovinu te nesretne židovske obitelji. Stjepan MESIĆ je zadržao njihovu grobnicu na Mirogoju iz koje je dao izbaciti kosti obitelji žrtvina muža.

Ohrabrujuće je da se u skoro u potpunosti pasiviziranom ili korumpiranom pravosuđu još uvijek hrabro bore za pravnu državu državni odvjetnici Dunja PAVLIČEK i Petar DRAGOSAVAC.

Oni bi pozornije trebali istražiti ulogu Stjepana MESIĆA i Josipa PERKOVIĆA u ubojstvima Ibrahima DEDIĆA, Vjeke SLIŠKA......., pokušaj ubojstva na mene i otmicu sina generala ZAGORCA.

Nesporno je da su MESIĆEV prijatelj Željko GOLUB i Marko NIKOLIĆ u Nizozemskoj dogovarali s Martyem CAPPIAU likvidaciju Vjeke SLIŠKA.
Željko GOLUB je iz tih razloga u više navrata išao na konzultacije kod Stjepana MESIĆA.


U Parizu 26 Travnja 2007
Marin TOMULIĆ
Post je objavljen 27.04.2007. u 00:36 sati.