Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

EVO DA VAM SE MALO JAVIM PRIJE NEGO KAJ ODEM

Ej ljudi evo mne da vam se javim prije nago kaj odem u Međimurje na produženi vikend; NAPOKONpartysmokindeadnaughtynut!!!!
Sutra kad se vratim iz škole odma idemo a u subotu od bakine sestre muž slavi 50. ročkas tak da idemo na ročkas(isto u Međimurju) i doči če mi sestrične iz Slovenije. I tak jedva čekam da se malo maknem iz Prečkog.
E da i nesmijem zaboravit reč da odma u nedjelju moja prabaka slavi ročkas. Mislim neče ga neš posebno slavit nego če kod nje bit ručak.
Vračamo se tek u utorak(na 1 may) tak da se stignem malo odmorit i stignem pročitat lektiru. Ako če mi se dat zato kaj tam u Međimurju nemem vremena gledat ni TV unvjek si nađemo neku zanimaciju.

A sad da vam ukartko ispričam kak mi je prošo ovaj tjedan. Diduše još nije prošo ali za mene ko da je prošo. Ponedjeljak bezveze, utorak bezveze, u srijedu sam išla sam na zadnja 3 sata zato kaj smo imali utakmicu(odbojak) pa nismo trebali ič u školu ali sam o mi odbojkašice.
Danas sam u školi zaradila četvorku iz Hrvatskogthumbupwinkyes.
Radili smo neku reportažu za svjetski dan voda.
Sutra moje Pepice neče bit u školi zato kaj rano ujutro ide u Dubrovnik. Blago se njoj.
Idem sad!!!!!!!! Budite dobri! Sve vas volim, komentirajte me tak da me kad dođem dočeka iznenađenje ali ugodno.mahwavemahwavemahwavemahwavemahwave
PUSEEEEEEEEkisskisskisskiss

Anica,Petra,Dorja VOLIM VAS!!!!!!

Post je objavljen 26.04.2007. u 20:37 sati.