Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fortunaes

Marketing

MeNi Je BoL tO šTo Te TrEbAm...ŽiViM a ZnAm Da Te NeMaM..

Živim sa spoznajom da nikad nećemo bit zajedno.Ne želim to osjećati ali svejedno osjećam.Ne želim patiti ali svejedno patim.Zašto ne mogu barem jednom u životu biti sretna?ZAŠTO?
Zašto neki ljudi..koji su okrutni i koji su druge povrijedili na milijun načina mogu biti sretni?Zašto su oni sretni,a mi koji baš volim..iskreno i jako ne možemo dobiti priliku za pokazati osjećaje..?
Možda i možemo ali uvjek se tu javlja neki osjećaj od mogućnosti odbacivanja.
Čudni su putevi naše sudbine..čudni i nepredvidivi..bolni..s usponima i padovima..sa samo ponekim trenutkom sreće.
Nikad neću moći shvatiti zašto se neke stvari događaju.Ali kako se kaže za sve postoji razlog iako ga mi možda sada,u ovom trenutku ne vidimo.Zapravo vidimo ga ali ne možemo ga shvatiti.
Sve bi dala da ga mogu imati samo na 5 minuta.Samo jednom da znam da je bio moj.Samo jednom pa makar poslije toga cijeli život patila i suze lila.
Čudna je ta ljubav.Želim ga i volim svim srcem,ali nikad nebi imala hrabrosti nešto napraviti.NIKADA..Stalno mislim na njega.Bez prestanka.Svaki put kad ga pogledam usta mi se suše..teško gutam..osjećam kao da se gušim..
Ne mogu to opisati riječima.Ne znam to opisati riječima.Teško je.
Kad sam se rodila nisam bila čovjek..nisam znala mrziti,varati,lagati niti ljubiti.Živjela sam u okrutnom svijetu kakvog sam tada i ja postala dio.Dio okrutnog svijeta..dio okrutnih,oholih i zlih ljudi.
Ali tada sam upoznala jednu osobu koja me naučila kako se voli,kako se pati..naučila me šta znači kada te netko ponizi,povrijedi..izbriše osmjeh sa lica i ubije svaku nadu..I HVALA MU NA TOME..
HVALA MU ŠTO MI JE POKAZAO I MRAČNU ALI I ONU LIJEPU STRANU ŽIVOTA..HVALA...
I doista mu ne zamjeram na ničemu..doista sam mu zahvalna na svemu.I sada kada sam krenula dalje..kada sam ponovo pokušala voljeti odmah na samom početku znala sam da neće biti lako..znala sam šta me čeka već unaprijed a ne kao kad sam se prvi put zaljubila,kad sam prvi put zavoljela..tada sam mislila kako je sve super..kako će sve super završiti..i tada mi je zabio nož u leđa..pokazao mi je da sam se prevarila..pokazao mi je možda malo prerano ali ipak je..i bolje da je jer sada barem znam šta me čeka...sada znam da nikad neće sve biti onako kako ja zamišljam..i možda sada baš i ne patim toliko jako kao prvi put..možda mi je baš zbog toga sad i lakše..lakše nego prvi put...

Post je objavljen 26.04.2007. u 18:41 sati.