Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tears4songs

Marketing

when someone has more life than needed

Kao što i naslov kaže...the air is discusting.
Netko je tako ljubomoran na Iris i mene da nas jako želi posvađat, pa su skoro i upijeli, no volim Iris jače nego što si oni misle. Nas neće razdvojiti neke jadne pričice sa strane. Netko joj u uho "šaputao" da imam neku iz srednje i meni se onda navečer javi neko kao da ona ima drugog. Osim što su opće fulali cijeli smisao, nelogički raspored...dobra svat u tome što su nas skoro razdvojili je ta da je sada volim još više!!! Drago mi je da im se odbilo u glavu!

Sada moj komentar na ovo...
Ljudi, ako ste već tolike seljačine i ako već idete sa svojim vremenom koje vam očigledno nije dragocijeno prskositi drugima, još nit ne radite kako spada. Pih! Ja da imam neku tam iz svoje škole?? Ja neznam, NEZNAM kada me pogodio grom i zagadio mi pamet da sam počeo slušat cajke i da sam čak digao pogled na neku tam jadnu. Ljudi ne razumiju što ljubav znači kada seru ovakve stvari. Jadno.


I, za kraj, doma mi komp krepao pa sada sjedim u igraoni i pišem sad...
Nemogu vam se javljat...čujemo se svi još.
I ovim patetičnim ljudima koji imaju višta vremena i misle da marim za njihove jadne anonimne komentare, daj si uštedite trud, trudim se izgradit život i vaše jadne poruke nemaju efekta. Ja barem pišem pjesme kad smo već kod toga.


P.S.ovdje djecu treba naučiti igrati Call of DUty kak spada, ja dugo nisam igrao i ownao sam...hihi

Post je objavljen 26.04.2007. u 10:28 sati.