Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/casey2

Marketing

detoksikacija

Gledam sad malo blogove naokolo, gomila nekih cura pise o dijetama, biljeze kalorije i razmisljaju o svakom zalogaju.
Pa mi je sinula ideja.. Da i ja krenem na detoksikaciju. Od plavookog.

Kratko cu objasnit da ovaj vikend idem na 2 dana sa svojom ekipom na more, a da je cijela prica da idemo kod plavookog neslavno propala, a da ja uopce nisam bila ukljucena u to iako sam bila spomenuta u svakom planu. Ali, mislim da nikome nije gust da ga se podrazumijeva.
Najgluplje je sto bih ja totalno isla s njim na more... Jer vjerujem da bi nam bilo super, savrseno.

No to sad nije vazno.

Vazno je da ja ne znam kako ga izbacit iz svog sistema, da uzasno puno mislim na njega, da me jako privlaci... I zato krece detoksikacija. Ovaj put ozbiljna.
Tj. - Ne idem s tom ekipom van osim ako je rijec o necijem rodjendanu, na faksu ne idem na predavanje koje imam s njim i izbjegavam susrete s njim maksimalno, natjecat cu se sama sa sobom koliko dana moze proci bez da ga vidim ili spomenem. Ima tu drugih ljudi s kojima mogu gustat, ionako je malo jadno da nisam mogla uzivati do daske u nekim stvarima jer sam stalno mislila na tog jadnika.
Nadam se da ako ga ne vidim neko vrijeme, ako se maknem, ako kazem frendici da mi vise ne prica o njemu i ako se usredotocim na druge aspekte zivota; da ce me onda proci to cijelo ludilo. I da cu shvatit da mi je bolje bez njega.


To se sad sve cini jadno i isfurano i kao nesto sto sam probala 100 puta, ali sigurna sam da su i cure s pocetka teksta tisucu puta krenule na dijetu pa pokleknule, kao sto je svako odvikavanje od necega tesko...

Dakle-detoksikacija. :)

Odsada cete citati i o nekim drugim stvarima osim o plavookom, ako si to mozete zamisliti. Ali cete i pratiti moj plan. Moram priznati da me bas zanima moze li se snagom volje postici nesto takvo...

Upravo mijenjam muziku na mp3-u, nista sto podsjeca na njega, neke neutralne i pozitivne pjesme.

Sutra putujem i jedva cekam, malo cu vidjet more... :)
Pusa!

Post je objavljen 26.04.2007. u 08:45 sati.