Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninamarinamajatonka4ever

Marketing

MacDonalds (nije baš neki naslov)

Hello ljudowi!!!
Evo još jedne nezgode i to baš meni!! Hehe
Bili mi prije 2 tjedna u Mc-u, ja, Matea, Nina i Prišlinka. I ušli mi u Mc, naručili sladolede i neku tam hranu i sjeli za slobodan stol.
I sad vidli mi neku staru ženu da tam sjedi za obližnjem stolu. Jela je nekakav paradajz i nekaj tam. Uglavnom imala je neke boce. I sad ona ide na wc i kak je prolazila pokraj nas ona drmne Prišlinku po glavi. I sad mi mislili to je bilo slučajno.
Ona tam stala ispred wc-a i čita šifru sa računa i koma uho prstom. Fujjjjjjjjjjjheadbangbangdeadlud
Onda je neka žena iz wc-a otvorila ovoj babi vrata pa je ova ušla. Kad je izašla ode ona do stola i sprema se izači van. Stavlja maramu neku i kupi svole prnjice.
Prolazi ona pokraj nas Nina se pomakne a baba mene sad udari po glavi. Sad više nije bilo slučajno. Ona otišla van i ja rekla neće ona mene i ja izađem za njom.
Idem ja za njom tako i cure idu iza mene i smiju se. Ja dođem pokraj nje i da ću joj vratit po glavi ona se okrene i mene udari po faci.
Ja sam se počela cerit ko luda. Ona je tam psovala i tjerala nas.ludsmijehsmijehsmijehnutnut
Vratili smo se u Mc i smijale ko lude.
Kasnije smo odlučile krenut ponovoza njom da ju nađemo. Opet smo smišljale spačku.
Otišli smo gore pokretnim stepenicama i došli do tramvaja. Tam smo sjeli na klupu i čekali. Ko da smo znali da će se pojaviti!!!????.....
I fakat dođe ona! Mi se opet smijemo. Sjedne ona na neku klupu pokraj neke žene i vidi ona da žena pije schweppes. Odmah joj ga je uzela iz ruke. Koja glupačaaaaaa!
KAd je popila schweppes stavila je bocu među ostale svoje boce. Valjda je žena skupljala boce, al to nije razlog da uzme ženi bocu iz ruke.
I krene baba dalje. Prođe ona pokraj nas a mi ju namjerno gledamo. Hehe kak smo lude...
Čeka ona tam negdje tramvaj. Onda se Matea dosjetila nečeg čime ćemo joj se osvetiti. Kad je to rekla Matea je mislila ozbiljno pa je to i napravila.
Ja sam ostala sjedit na klupi a cure su otišle s Mateom i čekale ju kod stupa.
Kad je baba krenula prema tramvaju da će ući , Matea je potrčala i kovanicom od 1 kune pogodila babu točno u glavu. Kako smo mi crkavale. To nije bilo normalno!!!

P.S.
Ajde bokić ljudi nemam baš puno vremena....
Sutra je škola!!! Shit, moram se naspavat!!
Ajd kissach =) =) =) =)

Post je objavljen 25.04.2007. u 22:06 sati.